Kysy

4 vastausta

  • Et sitten maininnut käyttötarkoitusta. Emme ole ennustajia.

  • Rippuu tilanteesta ja mielihaluista.Jos sinulla on erillinen äänikortti, niin osta siihen sopiva mikrofoni.Jos on sinulla ei ole äänikorttia, niin kätevin on pelikuulokkeet.

  • Riippuu käyttötarkoituksesta.

    Jos on kyse ihan sekalaisesta moninpelikäytöstä niin perus headsetti toimii sellaiseen ihan ok. Esim youtubesta löytyy arvosteluita headseteistä missä myös mikin laatua tarkastellaan. Laatuhan näillä on kovin vaihteleva merkistä ja mallista riippuen.

    Jos taas on tärkeää, että puheääni on hyvin selkeä tai "studiotasoinen" niin sitten erillinen kunnollinen mikki on erittäin suositeltava, melkeinpä ehdoton.

  • Kuten jo sanottu, riippuu aikalailla siitä mitä tarvitset. Itse olen pelikäytössä käyttänyt jotain yli 15v vanhaa perus pöytämikkiä, mikä maksoi aikanaan sen 15e. Voin pitää tuossa metrin päässä ja ääneni kuuluu varsin hyvin kuulijoille eikä laadussakaan ole mitään moittimista ollut.

    Jos olet ostamassa ihan vain voidaksesi keskustella kavereiden kanssa Discordissa yms., niin panostaisin itse mieluummin ensisijaisesti laadukkaisiin kuulokkeisiin. Siihen sitten rinnalle halpa erillinen mikki. Olen liian usein huomannut, että kaveri on ostanut uudet hienot "pelikuulokkeet" missä on mikki mukana ja kyseinen mikki on kuulostanut aivan hirveältä, mutta onhan niitä hyviäkin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista