Kysy
 • Onko Mikromafia Ok mesta, kun kyseessä on lähes 2 tonnin Desktop-sovellutus luovaan kirj./mediaduuniin. entäs niiden Morse konekanta?

  Luova kirjoittaja tekee mistä maksetaan. Esitteitä, scriptejä, jne. kuten myös pidempää kirjallista duunia. Apple kyllä kiinnostaa mutta rankka hinta/takuuehdot ei. Takuu on käsitykseni mukaan 3v. on site himabyroo. Thats it. Dell hyvä mutta kallis, Fujitsu voi olla hyvä alternatiivi.

  takuut verkkokaupat

3 vastausta

 • Olen ostanut vuosien varrella mikromafiasta tuotteita ja voin suositella tuota liikettä. Mikromafian konepaketeista en osaa kommentoida.

 • Kysymys on vähän vaikeaselkoinen, mitä oikeasti haluat?
  Mikromafiasta ei ole omakohtaista tietoa olen kuullut hyvää ja huonoa.

  Mielestäni Applen koneet eivät ole hirveän kalliita jos niitä vertaa muiden valmistajien laadukkaampiin yritysmalleihin. Eniten Applessa haittaa valinnanvaran vähyys. Dell on myös ihan hyvä valmistaja.

  Olisi hyvä selvittää mitä tietokoneeltasi haluat ja paljonko haluat siitä maksaa. Pelkkään kirjoittamiseen riittää oikeastaan mikä tahansa kone. Mieluiten vähintään kaksi prosessoriydintä ja vähintään 2Gb muistia. Laatu ja pitkä kattava takuu maksavat. Laadukkaat koneet ovat yleensä hiljaisia ja toimivat pidempään.

 • Joo. Ajamme takaa samaa juttua. Pelkkä kirjoittaminen, oli formaatti mikä tahansa, ei kaksista myllyä kaipaa - tai miten ottaa, mutta siihen ovat riittäneet Dellin käytetyt buisiness desktopit (kaksin kappalein) enkä merkistä hevin luovu.
  Mutta piristykseksi pitkän linjan näppistaiteilulle - vaikka pikkubisnespohjalla - ideoin myllyä, taitaa sekin Delliä läheltä liipaista, jolla (oikella softarutistuksella) saisi aikaan valmista, pirteää uuden linjan multimediaa:
  Omien käsis/ohjaus-ideointien perusteella vaikka valmiina tilausdiilinä tehtyä, sovituissa raameissa pysyvää - lähinnä small/medium-business/non-profit segmentille suunnattua image/mitä tahansa esitettä...brändäystä, kohdemainontaa, etc.
  Aina huolella ideoituna oman "brändin" mukaisena muuntautumiskykyisenä flex-pakettina. Mukaan pitää löytää kimkppatyössä täysin "synkkaava" ammattikuvaaja. Oli kyseessä sitten kuva, kädeltä/telineeltä napattava pikku raina/clippi. Tai vaikka 5-10 min. messujuttu - tai sitten piru vie vaikka pidempi raina. Se keskinäinen synkkaus/crea tässä tärkeää on.
  Suoritealustana media - mikä tahansa , YouTube, projektori - tai vaikka tv. Kalustuksesta, miehityksestä ja resursseista riippuen. Tässä vaiheessa varmaan tiedät että ajan takaa oman laatuista pikku studiota, mutta minimi/kohtuukustannuksilla. Siis niin pienillä kuin suinkin. Käsiksen tekemistä itse opiskellesani olen hiffanut että tietenkin jenkeissä, mutta myös keskieuroopassa on paljon näitä "takomoja" - joissa saadaan aikaan pikku ihemitä. Ihan niiden duunareista, ideoinnista ja luovuudesta lähtien. Tässä jutussa etsittävä luottokamera järkää itse omat kamansa peliin.
  Mikä voisi olla seuraava askel? Päässä pyörivästä pikkuidiksestä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista