Onko mahdollista että jotkut skannerit tunnistavat tiedoston vaaralliseksi, vaikkei se sitä ole?
0
Eli kun kyse on siis laittomasta ohjelmasta, niin Virustotalin jotkut skannerit ilmoittivat sen olevan haitallinen. Kuitenkin jotkut väittävät että se on varmasti puhdas? Olen kuullut että skannerit yrittävät "pelotella" viruksilla ja näin estää käyttäjää koskemasta laittomiin tiedostoihin.

Kiitos.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kannattaa jättää ne laittomat ware ohjelmat lataamatta,usein niissä "keygen" ja "patch" ohjelmissa on todellakin viruksia joten kannattaa uskoa jos scanneri väittää olevan haitallinen eli unohda ware ohjelmat.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Ei mikään skanneri ole täydellinen ,virhe tunnistuksia tulee monista tiedostoista. Ainakin jos kokeilette useilla skanneri ohjelmilla sen huomaa.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä se tiedosto on yhtä "puhdas" kuin afrikkalainen tankotanssija. Lue vaikka "read me" tiedosto, siellähän se sanotaan: "tiedosto tarkastettu virusten varalta ja puhtaaksi todettu"
+3

Kommentoi tätä vastausta

on se mahdollista ja viruksia voi hyvinkin olla kyseisissä tiedostoissa tai olla olematta. ja kannattaahan se toki skannata ne tiedostot useammalla torjuntaohjelmalla, mutta kun sekään ei kerro kaikkea. jotkut ohjelmat laskevat esim. keygenit haitalisiksi ohjelmiksi johtuen niiden ominaisuudesta luoda uusia key codeja ja sitten ilmoittavat että haitallinen ohjelma on löytynyt. ja jos taas sattuu käymään niin että yksi ohjelma löytää mukamas viruksen ja muut ohjelmat eivät sitä löydä, niin voi hyvinkin olla mahdollista että kyseistä haittakoodia ei ole lisätty vielä virustunnisteisiin ja virus voi olla jo koneella. kannattaa olla varovainen ja kuten yllä on mainittu, niin eipä niihin laittomuuksiin kannattaisi sortua mutten rupea moralisoimaan..
paras virusturva on kuitenkin penkin ja näppiksen välissä loppujen lopuksi..
+1

Kommentoi tätä vastausta

false positiveja voivat olla mutta ei se skanneri tiedä onko ohjelma laiton vai ei
0

Kommentoi tätä vastausta