3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Sinun täytyy polttaa ns. image-kohdasta sen ison avulla. Yleensä riittää tupla klikkaus .iso-tiedoston päällä ja poltto-ohjelmasi ohjautuu suoraan oikeaan polttovalikkoon. Jos ei, tässä on yleisohje .
http://www.wikihow.com/Burn-ISO-Files-to-DVD
0

Kommentoi tätä vastausta

Lataa vaikka cdburnerxp ja valitse ohjelman käynnistyttyä "polta ISO-tiedosto" ja homma pelaa, taikka jos sinulla on Windows 7 (Vistasta en varma) resurssienhallinnassa valitse ISO-tiedosto ja hiiren oikeella korvalla valitse "tallenna levyn näköistiedosto". ISO-tiedosto on levykuva vaikka CD:stä joka pitää sisällään tiedostoja CD:ltä. Jos kerran poltit pelkän ISO-tiedoston levylle niin ei se toimikkaan. Kun poltto ohjelma tukee levykuvien polttoa, tulee esim. CD:lle monta tiedostoa, kuten alkuperäisessäkin oli.
0

Kommentoi tätä vastausta

kannattaa ladata IMGBURN ohjelma jolla polttaa levy imaget levylle:
http://www.download.fi/cd_dvd/poltto/imgburn.cfm

asennus kannattaa tehä varmistaen ettei asenne ylimääräsiä työkalupalkkeja (empä muista tarkalleen et olikos).

sitten kun ohjelma aukiaa, niin ponnahtaa tällänen ikkuna esiin:
http://cdn1.afterdawn.fi/screenshots/normal/2637.jpg
josta valitset vasemman ylimmäisen optio jossa lukkee WRITE IMAGE FILE TO DISC.

sitten tullee näkymä jossa vasemmassa ylä kulmassa lukee SOURCE ja heti sen alla on pienen aseman kuva ja lukkee PLEASE SELECT A FILE..., niin sen vieressä oikeellä puolella on pieni kansion kuvake suurennus lasin kanssa jota painat ja jolla etsit levy image ISO tiedoston.

DESTINATION on sitten jolla valitaan poltto asema jos on useampia kuin yksi kiinni koneessa.

sitten tärken SETTINGS on tärkein.
WRITE SPEED asetus määrää miten nopiasti poltat levyn ja hitaampi asetus tuo laadukkaammat polltot ja optiset asemat jahkailevat vähemmän aikaa tunnistaakseen kun laitat poltetun levyn aseman sisään.
COPIES kohta jolla määritellään miten monta kopiota haluat.

polttaminen tapahtuu sitten kun painat kuvaketta joka DESTINATION kohdan alla ikkunan ala laidassa (noin keski vaiheessa) ja WRITE SPEED/COPIES kohtien vasemmalla puolella (noin keski vaiheessa) on kuvake paperin kuvake jossa on optinen levy ja nuoli osottaa optiseen levyyn.
kuvake löytyy alla olevasta kuvasta ja muut kohdat ei ole ajan tasalla afterdawnin download sivustolla ohjelman nyky versiossa:
http://cdn1.afterdawn.fi/screenshots/normal/2639.jpg

sitten kun poltto on onnistunut, niin kajareista kahajahtaa xylofonni fanfaari ja varmista ettei kajarit ole kovin isolla ettet säikähdä ohjelman ensi kertalaisena.
0

Kommentoi tätä vastausta