Kysy
 • Netti rupesi nopeuden noston jälkeen pätkimään jatkuvasti. Voiko vika olla omassa päässä? Soneralta tuli uusi modeemi, joka ei korjannut ongelmaa.

  Yhteys toimii minuutin kerrallaan täydellä nopeudella, mutta sitten katkeaa ja Status ja Internet valot menevät punaiselle. Viasta on kyllä ilmoitettu eteenpäin.

  adsl Sonera

8 vastausta

 • Tilasin telia -tv palvelun ja palveluun sisältyy samainen Technicolor reititin. Onneksi telia tv on koeajalla ja todellakin irtisanon sen. Puolen tunnin käytön jälkeen heti netti katkesi ja sitä ennen netti ei ollut katkennut vuoteen kertaakaan. En voi käyttää vanhaa modeemia koska telia tv:tä varten on käytettävä toimituksen mukana tullutta modeemia.

  Valokuitu nettiin voin suositella ASUS DSL-N17U N300 modeemia. Tosiaan tuolla ei ole kertaakaan katkennut netti vuoteen.

 • heti alkuun sanon kokemuksesta että operaattorit ei myönnä helposti että vika on heidän puolellaan,yleensä netti alkaa toimimaan jonkin ajan kuluttua "itsestään" kun he jaksavat korjaa vian mutta ei sitä erikseen ilmoita asiakkaalle kuitenkaan että vika on korjattu

 • Todennäköisesti vika ei ole modeemissa vaan yhteydessä...Nopeus aiheuttaa sen että niinsanottu singnaali tavallaan kimpoaa takaisin,mutta vika on helposti korjattava...Itse et pysty korjaamaan sitä sillä se ei johdu sinusta vaan verkosta...Kutsu Soneran korjausasentaja paikalle, niin hän mittaa boxin ja verkon nopeuden...Verkon ja Boxin väliin todennäköisesti joudutaan laittamaan pieni vaimennin, jotta kyseiset nopeudet saavutetaan moitteettomasti kyseisellä Modeemilla...Kysenen palvelu on ilmaista sinulle asikkaana...
  Verkkotekniikkaa ei ole kovin helppoa niinkuin luulisi, joten kannattaa aina ottaa yhteyttä palvelun tarjoaan ja selostaa vika heille...Jonka osasit kyllä ihan oikeasti ja vakuuttavasti todeta.Mitään poppaskonstia ei ole..

 • Kyllä vika on soneran VDS liitännässä nopeus muutos päivitys ei ole
  istunut paikoilleen / tai poistanut vanhaa pohjaa "kisailevat kumpi on
  kukko tunkiol.

 • et sanonut mimmonen adsl modeemi sulla ja jos on inteno, niin ne minun käytössä ei ole olleet kovin hääppösiä.
  tai sinun kyseinen modeemi mailli ei välttämättä jaksa pysyy mukana yhteytesi nopeudessa tai soneran ja sun modeemin välissessä yhteydessä jotain mätää, joten kannatta kokeilla toisen valmistajan/mallista modeemia

  kannattaa vältellä niitä sonera/dna/elisa xDSL modeemeita ja ostaa ennemmin itse esim. joku näistä:
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product...L2-VDSL-modeemi
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product...L2-VDSL-modeemi
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product...L2-VDSL-modeemi

  noi kaikki tulee adsl(2+)/vdsl standardeja ja on vain esimerkkejä mitä kannattaa kokeilla.
  reitittimet tukee kans usb 4g mokkuloita ja ne saa toimimaan silleen et jos xDSL yhteys kaatuu, niin esim. 4g yhteys menee päälle.
  voit kans ohjata kyseisiä modeemi reitittimeitä käänykällä ja tableteilla kuhan ne on samassa wlan verkossa.

 • Kyseessä Technicolor TG799vac, joka on toiminut oikein hyvin siihen asti kun liittymän nopeutta nostettiin. Myös IPTV tulee tuon kautta ja sekin on toiminut hyvin. Todennäköisesti vika on Soneran päässä, mutta erikoista on että nopeus on se luvattu 50 megaa aina sen minuutin ajan ennen kuin katkeaa.

 • No voit kokeilla tietysti eri kaapeleita. Tuskin se siinä on. Ehkä vahvuus vaan ei riitä.

 • Ilmeisesti nyt on jotain tehty, kun ei ole pätkinyt muutamaan tuntiin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista