Kysy
 • N8 12mpx vai n9 8mpx kamera? Mitä eroja näissä on muuta kuin nuo megapikselit?

  Jos puhelimen hankintaa suunnittelee ajatellen kuvaamista, kummassa paremmat kuvaus ominaisuudet?
  Kannattaako puhelimissa kytätä megapikseleitä?

  kamera n8 n9 Nokia

3 vastausta

 • N8 pyrittiin profiloimaan kamerapuhelimeksi, N9 taas all-round-lippulaivaksi.

  N8:ssa oletettavasti hieman parempi optiikka, mutta todella vajaa kamerasofta. En tiedä miten homma N9:ssä on, mutta on hyvinkin saattanut muuttua ohjelmistopäivityksen kanssa. Odota arvosteluja. Esimerkiksi gsmarena.com tulee varmasti käymään N9:n perusteellisesti läpi, sillä välin voit lukea mietteitä N8:sta.

  Yleensä niitä pikseleitä ei kannata kytätä. Kennon koko ei auta ketään, jos optiikka on huono. Jos tekisit valinnan vaikkapa 8/5mpix HTC:n kanssa, niin 5 saattaisi olla parempikin. N8 on iloinen poikkeus tähän sääntöön.

 • Missään kamerassa ei kannata tuijottaa pikseleitä, niillä ei väliä kuin siinä tapauksessa että tulostuskoko on suuri. Siinäkin mielummin hyvälaatuinen kuva, kuin iso kuva. Tämän perusteella ehdottomasti N8, sen voittanutta ei kameraan katsoessa tällä hetkellä ole.

 • N8:ssa hieman parempi kamera suuren kennon ja xenon salaman takia, mutta n9 tulee heti n8:sin jälkeen. N9:ssä on huomattavasti parempi softa verrattuna n8:siin ja n9 ottaa markkinoiden nopeimmin kuvia.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista