Kysy
 • Mun nykyinen äänekäs näytön ohjain on Radeon HD 5750, mikä nykyisistä passiivi jäähdytetyistä vastaisi teholtaan sitä?

  Tarkotuksena hankkia uusi kone ja nykyisessä on kaikinpuolin tarpeeksi tehoa omaan käyttöön, mutta on vaan turhan äänekäs. Näytönohjaimen ei tarvisi olla hirmu tehokas, en paljon pelaa, mutta en kuitenkaan halua hankkia tehottomampaa kun nykyinen on.

  AMD Radeon HD 5750 Näytönohjaimet passiivijäähdytys

3 vastausta

 • HD6770:a ja HD7750:a saa ainakin passiivisina ja molemmat ovat vielä tehokkaampia kuin HD5750. Se on sitten eri asia onko mitään järkeä maksaa yli sataa euroa vain siitä että ääni hiljenee.

  Puhdista jäähy huolellisesti pölystä ja asenna MSI Afterburner ja tee sillä oma tuuletinprofiili, joka säätää tuulettimen kierrosnopeutta lämpötilojen mukaan. Luonnollisesti kun tuuletinta hidastat niin lämmöt nousee. Jäähdytys on riittävä jos rasituksessa on lämmöt alle 90c. Kortti kestää kyllä yli 100c lämpöjä mutta eliniän kannalta ne ovat turhan korkeat lämmöt.

  Jos et saa ääntä tarpeeksi alas kohtuullisilla lämmöillä tuolla konstilla, niin kannattaa katse suunnata kolmannen osapuolen jäähyihin. Niitäkin on passiivisia.

 • passiivista jäähyistä viellä sen verran että jos siinä näytön ohjaimen kohdalla ei ole tuuletinta niin voi näyttis kärähtää hyvinki äkkiä.. itsellä mennyt aikojen saatossa jo 3 passiivista näyttistä ajan mittaan n 2-3v käytön jälkeen

 • Ei taida olla noin tehokkaita passiivisia jäähyjä mitkä pyörittäisivät jopa pelejäkin niinkuin nykyinen näytönohjaimesi. Paras tapa saada hiljaisuutta on katsella kolmannen osapuolten siilejä jotka käyttävät 120mm tuulettimia. Tai vaihtoehtoisesti vesijäähyjä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista