Kysy
 • Mulla on viritinvahvistin 5.1 ulostulolla, isohkot kaiuttimet 2kpl (takakaiuttimiksi?) ja playstation 3 ja haluaisin hankkia lisäksi 5.1 järjestelmän

  Tuntuu kaikki myyvän edullisesti paketteja joita en ilmeisesti tartte? vaan tarvitsenko kaiuttimet eteen 2kpl keskiäänikaiutin ja basso (onko se silloin 2.1 kaiuttimet joista tulee 5.1 kaiuttimet) Olen ihan sekaisin näistä voisko joku auttaa mitä tartten?

  5.1 viritinvahvistin

4 vastausta

 • 5.1 tilaäänen jos haluaa, niin edessä tulee olla vasemmalla ja oikealla kaiuttimet (isot, pääkaiuttimet), sekä keskellä keskikaiutin. Taakse tulee vasemmalle ja oikealle kaiuttimet, mutta ne on usein pienemmät. Lisäksi subbari, jonka voi sijoittaa minne tahansa.

  Jos sinulla siis on jo kaksi kaiutinta jotka soveltuvat etukajareiksi, niin osta keskikaiutin, kaksi kaiutinta taakse ja subbari.

  Edessä on tosiaan hyvä olla suuret kaiuttimet. Ne ovat pääkaiuttimina. Takakaiuttimeksi riittää melko pienetkin.

 • Jos sulla on jo 2kpl kaiuttimia. Niin tarvitse 2 etu-kaiutinta ja yhden keskikaiuttimen. Sitten tarvitset vielä erikseen basso kaittuimen.

 • Muista että kaiuttimissä laatu kulkee hinnan kanssa. Halvoista kajareista lähtee kyllä ääntä, mutta usein varsin huonolaatuista kaikkeen tarpeeseen(musiikki,leffat tai pelaaminen). Osta ensiksi vaikkapa hyvälaatuinen subbari, sitten lompakon salliessa keski ja takakaiuttimet.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista