Kysy
 • Moikka! Kysyisin mikä mahtaa olla koneessa vikana, kun aina silloin tällöin right klikatessani kansiot sulkeutuvat ja päädyn työpöydälle?

  Mitään ihmeellsiä ei koneessani ole, paitsi aina kun käynnistän koneen, kone herjaa jotain ajurista, joka on hukassa. Tämä ilmaantui yhtäkkiä, en ole asennellut mitään ohjelmiakaan. Kävin ajuriohjelmalla läpi mitä puuttuisi, mutta kaikki ok. Ilmoitus pyytää asentamaan ohjelman uudestaan, mutta ei ilmoita mikä ohjelma olisi kyseessä.

  Ajurit Windows 7 Windows-ongelmat

2 vastausta

 • Katso windowsin järjestelmälokit, sieltä löytyy kenkkuileva ohjelma. HKLM\Software\Classes\*\ShellEx\ContextMenuHandlers tai HKLM\Software\Classes\AllFileSystemObjects\ShellEx\ContextMenuHandlers rekisterin alla oleva ohjelma kaataa oikealla hiirennapilla avautuvan pikavalikon.

 • Löydän nuihin paikkoihin, mutta siitä en ole varma mikä nuista sitten kenkkuilee. Event logeista löytyy tällaisia mainintoja:

  "Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected."

  Myös tämä myös oli käynnistyksen aikaisia ilmoituksia logia selatessa:

  "The IesDrv service failed to start due to the following error:
  The system cannot find the file specified."

  Ja:

  "The ASInsHelp service failed to start due to the following error:
  The system cannot find the file specified."

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista