Moi. Tietokoeneeni bluetooth ei toimi kunnolla. Langattomat kuullokkeet toimivat aivan kaikissa muissa laitteissa mutta koneessa musiikki pätkii?
0
Pienestä kosketuksesta koneeseen musiikki välillä toimii pätkimättä. Koneeni ei myös löydä erästä bluetooth kauitinta, mutta muut laitteet löytävät sen. Epäilen että koneeni bluetooth lähettimessä on vikaa. Olenko väärässä vai onko näin?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
"Toisinaan niitä ei saa pirullakaan toimimaan varsinkin jos on päivittänyt Win.10:een. "

Höpö höpö, windows seiskassa nimenomaan ei toiminut toshiban ajurit bluetooth-dongleen (ostettu clas ohlsonista) ja windows 8 päivityksen myötä ihan geneeriset windowsin ajurit laittoi donglen toimimaan, ja yhä kympissä toimii myös.

Kaverin läppärillä sama juttu, vanha 3g-mokkula toimii suoraan windows kasin omilla yleisajureilla eikä tarvitse saunalahden ajurisoftaa enää
+1

Kommentoi tätä vastausta

onko bluetooth ajurit asennettu koneessa?
0

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä niiden pitäisi olla kun on ennen toiminut hyvin.
0

Kommentoi tätä vastausta

Bluetooth mokkula on halpa ja hyvä päivityskeino, sillä usein Bluetooth ja Wifi ajurit ovat niinsanotusti yhdessä paketissa...Toisinaan niitä ei saa pirullakaan toimimaan varsinkin jos on päivittänyt Win.10:een.
0

Kommentoi tätä vastausta

Bluetooth kaitutimeen saattaa vaikutta myös etäisyy koneesta...Samalla Bluetooth on kehittynyt aika paljon joten kannattaa tarkistaa versio numero...Nykyisin käytössä 4.1 versio joissa on enemmän kantomatkaa ja ominaisuuksia...Joten joku bluetooht dongle ei paljon kympiä ememmän maksa...Uudenmallinen...
0

Kommentoi tätä vastausta