Miten Windowsin päivityksen voi keskeyttää? Joudun kysymään tätä uudelleen, kun olivat poistaneen ennen vastauksia.
0
Kaverini on ajanut Vistaan puuttuvan service pakin ja toimi vain hetken. Kone tarjosi ihan normaalisti uusimpia tarpeellisia päivityksiä Vistalle, niin lautaus jämähti totaalisesti kohtaan 3/3 ja 0% latautunut... Ainoa vaihtoehtoko on katkaista virrat vai nykäistä töpseli? Ei etene päivitys mihinkään ja ei saa auki tai kiinni. Onko mahdollista avata edes vikasietotilassa vai miten, toimiiko silloin word ja tulostus normaalisti? Kiitos avusta, jos saan neuvon, mitä ihmettä voisin tehdä..

Ja siis tällä hetkellä pyörii vaan käynnistystä ja päivitystä loputtomasti ympyrää, jumittaa koko ajan tuohon 3/3 kohtaan, näyttää koko ajan vaan 0% valmiina. Mitä voisi kokeilla sotkematta konetta sen enempää, sillä bioseihin en kajoa sovinnolla.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Windowsin korjausasennusta (Vistan levyltä löytyy) voisin suositella tuossa vaiheessa jos ei uudelleenkäynnistystekään jälkeen toimi, myös vistan uudelleen asennus auttaa asiaan. Vikasietotilassakin voisi tietty korjausta kokeilla, mutta se on hieman kiikun kaakun enemmässä käytössä kun ei ole graafisia ominaisuuksia juurikaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos, ensin kokeilla tuota korjauasennusta, ei huvittaisi alkaa laittaa Vistaa uusiksi, jollei todella pakko ja muuta vaihtoehtoa ei ole edes olemassa. Kiitos tosiaan avusta.
0

Kommentoi tätä vastausta