4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
No todenäköisesti koneessasi ei vain tehot riitä. Voit kokeilla laittaa grafiikka asetuksia pienemmälle pelin options valikon kautta, mikäli niin et ole jo tehnyt.

Ja kirjoitteles tänne että minkälainen kone sulta löytyy niin kattellaan että onko mitään toivoa saadakkaan sitä pyörimään.
+4

Kommentoi tätä vastausta

kannattaa etsiä netistä se "Call of Duty: Black Ops gets patch for dual, quad-core CPUs" patch. se korjaa tökkimista useampi ytimisillä prossuilla.

kai se sieltä peli virallisilta sivuilta löytyy.

aiemmissa keskusteluissa samasta aiheesta pistin linkin siihen patchiin. katso jos löydät sen vanhemman keskustelun ja linkin.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Itelläkin aluks lagi vaik kovat on specsit, mut tein lag fixejä joita löytyy youtubesta paljon niin ei lagi enää lainkaan vaikka kaikki asetukset täysillä. Tossa ainakin itselleni paras lag fix http://www.youtube.com/watch?v=6p2XA7yz0fw etsi myös muita itse vaikka googlaamal mut tee toi linkin ohje eka.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ainiin, kun käynistät pelin tee myös näin. Käynnistä tehtävienhallinta, aseta black opsin prioriteetti korkeaksi (HIGH), Steamin prioriteetti matalaksi (LOW) ja gameoverlay.exen prioriteetti suureksi ja aseta siitä myös UAC-Virtualisointi päälle. Pitäs auttaa myös lagiin...
0

Kommentoi tätä vastausta