Miten saada Sonyn uuteen telkkariin vanhasta läppäristä sekä kuva että ääni? Ei ole hdmi paikkaa koneessa ja pitäs lätkää kattoa.kuva näkyy,äänikonest
+1
Kuva näkyy sillä samallaisella piuhalla, mikä on normaalisti tietokoneen ja näytön välityksellä, eli PC-kanava näyttää pc kuvaa. Lätkäpeliä ei vaan huvittais läppärin äänillä sitte kuunnella ku äänjärjestelmät ja kaikki on olemassa.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Läppärissä varmasti on 3,5mm äänenulostulo (kuulokeliitäntä nimellä kulkee). Useimmissa telkkareissa on myös 3,5mm äänen sisääntulo, joka on tarkoitettu juuri VGA ja DVI-kuvalähteille äänen tulokanavaksi. Joten varmistat että nuo liitännät löytyy ja kävelet lähimpään kauppaan ja ostat tarvittavan pituisen 3,5mm uros-uros-kaapelin.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Jos sulla on antaa tarkka mallinumero siitä Sonyn töllöstä niin pikasestihan sen näkis netistä mitä liitäntöjä siellä on.. Mutta kyllä 99% jos töllöstä löytyy VGA-piuhan paikka, niin siinä lähistöllä on kuulokeliitännän näköinen paikka jossa usein myös lukee Pc audio in.. tjtn tuollaista.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Eräs konsti on , mikäli läppäriis voi vaihtaa HDMI:llä varustetun näytönohjaimen niin varmasti pelittää.
0

Kommentoi tätä vastausta