Kysy
  • Miten saada Sonyn uuteen telkkariin vanhasta läppäristä sekä kuva että ääni? Ei ole hdmi paikkaa koneessa ja pitäs lätkää kattoa.kuva näkyy,äänikonest

    Kuva näkyy sillä samallaisella piuhalla, mikä on normaalisti tietokoneen ja näytön välityksellä, eli PC-kanava näyttää pc kuvaa. Lätkäpeliä ei vaan huvittais läppärin äänillä sitte kuunnella ku äänjärjestelmät ja kaikki on olemassa.

    jääkiekko läppäri sony telkkari

3 vastausta

  • Läppärissä varmasti on 3,5mm äänenulostulo (kuulokeliitäntä nimellä kulkee). Useimmissa telkkareissa on myös 3,5mm äänen sisääntulo, joka on tarkoitettu juuri VGA ja DVI-kuvalähteille äänen tulokanavaksi. Joten varmistat että nuo liitännät löytyy ja kävelet lähimpään kauppaan ja ostat tarvittavan pituisen 3,5mm uros-uros-kaapelin.

  • Jos sulla on antaa tarkka mallinumero siitä Sonyn töllöstä niin pikasestihan sen näkis netistä mitä liitäntöjä siellä on.. Mutta kyllä 99% jos töllöstä löytyy VGA-piuhan paikka, niin siinä lähistöllä on kuulokeliitännän näköinen paikka jossa usein myös lukee Pc audio in.. tjtn tuollaista.

  • Eräs konsti on , mikäli läppäriis voi vaihtaa HDMI:llä varustetun näytönohjaimen niin varmasti pelittää.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista