Mitä tehdä kun läppäri boottaa itseään uudestaan käyttiksen uudelleenasennuksen jälkeen ja en pääse Biosiin tai mihinkään muuhun valikkoon käsiksi.
0
Vastoin parempaa tietämystä lupasin uudelleenasentaa isovanhempien vanhan (6v) Packard Bell läppärin windows 10 käyttöjärjestelmän. Kone oli äärimmäisen hidas. Kaatuili jos avasi selaimen ja ohjauspaneelin samaan aikaan. En päässyt käsiksi biosiin tai bootti valikkoon vaikka kävin kaikki F-näppäimet ja DEL-näppäimen läpi. Koitin siis uudelleen asentaa koneessa valmiiksi olleen PB:n palautustyökalun avulla. Valitsin kovalevyjen tyhjennys vaihtoehdon ja annoin koneen käydä töihin. Edistyttyään n. 70% ohjelma ilmoitti ettei kaikkia tiedostoja kyetty poistamaan ja käynnisti koneen uudelleen ja jäi limboon jossa se käynnistää itseään uudestaan.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Win7? Lataa win 10 ja asenna win 7 lisenssillä, jos löytyy koneen pohjasta?
0

Kommentit (2)

Ongelmahan on siis siinä että kone ei tottele mitään nappia paitsi virtapainiketta tuossa boottisyklissä. W10 asennustyökalu löytyy kyllä USB-tikulta mutta kone ei suostu avamaan sitä, tai mitään muutakaan. - rep0mies
Käynnistysvalikon kautta suoraan asennukseen USB-tikulta jos se on oikein tehty - tarantella
Kiintolevy olisi parasta vaikka vaihtaa SSD asemaan,tuskin tulisi kovinkaan kalliiksi...Tai sitten uusi tavallinen...
0

Kommentoi tätä vastausta