Kysy
 • Mitä kaikkea voi tallentaa ja varmuuskopioida, jos haluaa poistaa normaalin firefoxin täysin kokonaan, ja asentaa firefox nightly 64 bittisen tilalle?

  lisäosat, about:configin säädöt, yleiset asetukset, kirjanmerkit, kuvakaappaus eri ikkunoista ja selaimen ulkoasusta, pluginit, mitä vielä?

  Haluan poistaa firefoxin 100 prosenttisesti, revo uninstallerilla, ccleanerilla ja muilla keinoilla, ja asentaa uusimman nightly 64 bittisen eri kansioon tyystin, sisäinen säätökärpänen pääsi puremaan taas, ja haluaa testata jotain uutta :)

  ja mitäs ne muut firefoxin editiot ovat, esim linux puolelta iceweasel? Vaihtoehtoisia ohjelmia voisin kokeilla myös, ehdottakaa jotain kivaa. Firefox pohjaisia siis, ei chromea eikä operaa eikä muita

  t. firefoxia käyttänyt jo 8 vuotta ainakin

  Firefox nightly uninstall

4 vastausta

 • Itse olen käyttänyt mozbackup softaa, löytyy googlettamalla. Sillä voi tallentaa teeman, kirjainmerkit, lisäosat, jne..

 • Itse vaihdoin noin vuosi sitten Waterfoxiin. Kyseessä siis 64-bittinen variaatio Firefoxista. Ainakin kokeilemisen arvoinen tämäkin.

 • Ymmärrärthän, että tuo Firefox Nightly on siis Firefoxin epävakaa kehitysversio. Tarkemmin sanoen se on se ensimmäinen kehitysversio uuden Firefoxin kehityksessä eli kaikista epävakain mahdollinen Firefox. Tiedät siis varautua bugeihin ja kaatumisiin.

  Lisää Firefoxin kehityksestä:
  http://mozilla.github.com/process-relea...ment_specifics/

  Aika lailla olet maininnut kaiken tarpeellisen varmuuskopioitavan. Firefoxin tiedot voit ottaa talteen käyttämällä Firefox Synciä tai varmuuskopiointityökalua.

 • Yleensä tiedot voit siirtää pilveen, siinä mielessä paras temppu, sillä joskus voi joutua päivittämään näitä laitteita rankemmalla kädellä. Kasissa on todella syvä siivoussysteemi kaiken rojun poistamiseen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista