Kysy
 • Mistä voi johtua että nettisivuni ovat joutuneet jo kuukauden parin ajan linux hyäkkäysten kohteeksi. Sivun kieli on suomi, mutta hyökkäysmaa ei.

  Hyökkäys saattaa olla väärä sana, mutta paljon on lyhyessä ajassa kuitenkin tullut sivuilleni suomen ulkopuolelta. Kyseessä ei ole satunnainen käynti, koska kk tasolla kävijöitä on tullut noin 150% enemmän kuin Suomesta ja sivustolla on suomalaisiakin kävijöitä kk-tasolla +3000

  blogit linux nettihyökkäys

4 vastausta

 • Heitä banaania tai sitte vaan kärsit sen.

 • Linuxet ovat kovia hyökkäilemään. Asenna linux-torjunta.

 • Jäin miettimään, että mistä on päätelty homman olevan "linux hyökkäys"..

  No mutta.. yleensä kasvanut kävijöiden määrä johtuu ihan nettisivujen ylläpidon ratkaisuista kuten avoimesta ja ilman captha -vahvistusta toimivasta keskustelufoorumista, jonne mainosbotit (jotka voi pyöriä winukalla) suoltaa mielin määrin "katso täältä, klikkaa mua" -viestejä.

  Kun kerran botti on haistanut avoimen paikan suoltaa viestejä, se on menoa ja sitten paukkuu osumia. Nettisivu voi olla myös "koodailtu" päin mäntyjä ja se suoltaa näiden hakukoneiden (google tms jotka haistelevat nettisivujen sisältöä) käyttämisen robottien ymmärtämättömiä "luuppuja" jotka sitten nostavat kävijämääriä..

 • Linux hyäkkäysten?

  No Torvaldsilla on välillä kyllä tapana olla aika ilkeä, jos se ei pidä jostain, joten ehkä se ei pidä sun nettisivustas.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista