Kysy

8 vastausta

 • eSatan teoreettinen siirtonopeus on 6 gigabittiä sekunnissa ja SSD-levyjen nopeus on yleensä siinä 4 gigabitin tietämillä sekunnissa.

  Nämä ovat kuitenkin teoreettisia nopeuksia, jotka ovat levy-, telakka- ja konekohtaisia. Se mitä todellisuudessa saat tiedonsiirtonopeudeksi jää aina arvaukseksi, jonka voi vain saada selville kokeilemalla.

  Periaatteessa näillä tiedoilla siis voit ostaa minkä tahansa SSD-levyn ja eSata-kehikon pitäisi olla sitä nopeampi. Kysymys onkin vain siitä kuinka paljon haluat laittaa rahaa kovalevyn kokoon ja nopeuteen.

 • Sata on koneen sisäinen liitäntä, joka on eteenpäin ja taaksepäin yhteensopiva.

  eSata on ulkoinen portti, johon voi kytkeä ulkoisia kovalevyjä. Tämä liitäntä on kuitenkin melko harvassa ja kalliita. USB-liitännällä olevat ulkoiset asemat ovat edullisia ja yleisiä.

  Pelien ja ohjelmien asentaminen ulkoisille asemille ei ole suositeltavaa, sillä niiden käyttönopeus heikkenee ja latausajat kasvavat huomattavasti.

 • Niin tarkotin että on tuo esata ulkoinen portti... en osannut selittää :) mutta kiitos verkkokaupan linkin lähettäjälle! Ymmärsit kuitenkin mitä tarkoitin.
  Vielä jäi kaivelee, että mikä nopeus esata portissa on?
  Että onko sama mitä nopeutta tukevan ssdn ostaa?
  Toivottavasti nyt osasin kysyä oikein...!

 • ulkoisia eSata-levyjä ei pahemmin ole suomessa myynnissä. osta tästä kehikko ja tunge sen sisään mikä tahansa ssd-levy ja saat mitä haluat.

  https://www.verkkokauppa.com/fi/product...-kovalevykotelo

 • Kiitos vastauksista! Nyt sain vastauksen siihen mitä yritin kysyä :)

 • http://www.gigantti.fi/product/tietokon...on-1-tb-sininen

  Tuosta vielä tänään edullisesti!

 • En pystynyt jostain syystä kommentoimaan vastauksia..
  Haluaisin sen ssd:n ja sata liitännällä koska MINULLA ON SE. Halusin vaan tietää et mistä tietää onks se sata I, II vai III...
  Minulla ei ole usb3 ollenkaan.
  Olen ymmärtäny että sata on nopeempi ku usb 2, tai jopa 3. Joten miks ei vois peliä laittaa ulkoselle?

 • Tän pitää olla trolli, mut kuitenkin... Kuten aiemmin jo todettiin, SATA on koneen sisäinen liitäntä. Et voi liittää ulkoista levyä siihen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista