Miksi en saa ääntä ulos PlayStation 3:sta? Konsoli on liitetty monitoriin, ja PS3:n USB-liitäntään laitoin ulkoisen äänikortin.
0
Heips. Ostin eilen ps3 ja acer 23" / 58 cm Widw LCD Monitorin. Näytössä ei ole kaijuttimia eikä aux tai mikälie reikää mihin sais kuulokkeet/kaijuttimet. Siispä kävin tänään ostamassa USB äänikortin ( [ link ] ) jonka laitoin Playstationin USB porttiin kiinni ja siihen olen kuulokkeita ja kaiuttimia kiinni laittanut ilman että olen saanut minkään laista ääntä. Oisko idiksii miten saisin tämän toimimaan? Sopiiko tuo USB vehje edes playstation 3:n kanssa (Tuota ainakin suositeltiin)?! Kiitokset vastaajille (:

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
"Sopii: Windows ja Linux"....?
+2

Kommentoi tätä vastausta

Joo vittu unohtakaa.. :D Ne anto mulle verkkokaupas väärän näytön... Anto tietokoneen näytön ku halusin tv:n
MAHTAVAA :D Kiitsa kuitenki kaikille vastauksist..
+2

Kommentoi tätä vastausta

PS3:ssa EI TOIMI pc:n usb-äänikortit! Vistassa ja Windows 7:ssa on käyttöjärjestelmässä tuki usb-äänikorteille. Osta PS3:een joko BlueToooth kuulokeet/kaiuttimet tai sitten liitä pleikan mukana tullut analoginen sovitinkaapeli, josta saat linjatasoista ääntä pihalle. Kolmas vaihtoehto on liittää pleikan optiseen äänen ulostuloon vaikkapa Cambridge soundworksin pieni vahvistin ja siitä vetää piuhat kajareille. Vaihtoehtoja on kyllä, mutta mitkään PC-viritykset ei toimi PS3:ssa äänipuolella.
+1

Kommentoi tätä vastausta

kuulokkeet tai kaiuttimet saat liitettyä pleikan omalla multi-av piuhalla ja sopivalla haaroittimella tai optisella piuhalla dac:iin
0

Kommentoi tätä vastausta

Ja toi ps3 tunnistaa kyl ton USB laitteen..
:F
0

Kommentoi tätä vastausta

Lisälaite asetuksista pitää vaihtaa äänen ulostulo siinä mistä saa mikkii säädettyyn ja muuta
0

Kommentoi tätä vastausta

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/27885/cvhdh/Acer-MT230HML-Full-HD-23-LED-naytto-hybridivirittimella <- tuo näyttö miul on ja siin lukee et siin on 2x 5w kaiutinta mut ei tunnu toimivan ? :O Ja joo luin ite kans tuol Windows ja Linux jutun ja kysyin mut joku sano verkkokaupas et ps3 on linux pohjanen ? eh.. :D Ja en tiä hirveesti näist jutuist nii siks kysynki täältä :D
-2

Kommentoi tätä vastausta