8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Voisi kysyä samoin, miksi netti on pullollaan ohjelmia....
Kaikki mitä olen sieltä ladannut, toimii moitteettomasti.

Tarvitsee vaan aina itse tietää, mitä on lataamassa ja asentamassa.
Joissakin ilmaisissa ohjelmissa on joitakin kylkiäisiä, kuten esim. toolbaareja. Ne pystyy yleensä asennusvaiheessa poistamaan, kun säilyttää tarkkaavaisuuden.
+13

Kommentoi tätä vastausta

Oispa kiva kuulla mistä ohjelmista on kyse. Itse en ole vielä löytänyt yhtään softaa joka olis ollu viallinen tai sen mukana olis tullu jokin haittaohjelma. Se on totta että joissain ohjelmissa on toolbareja mukana mutta kyllä sen verran pitää vaivautua lukemaan mitä niissä sivuissa sanotaan kun installeri on käynnissä ettei anna asentaa koneelle mitään ylimäärästä. itse käytän aina mukautettua asennusta, en koskaan pika-asennuksia tai muita vastaavia.
+12

Kommentoi tätä vastausta

"tyrkyttää käyttäjille" Äly hoi.
Ei mitään "tyrkytetä". On omaa tyhmyyttäsi jos lataat ja asennat kaiken mitä vastaan tulee vaikka et tarvitse, etkä näköjään osaisi asentaa oikein vaikka tarvitsisit.
+9

Kommentoi tätä vastausta

Download.fi sivusto on aina tarjunnut minulle toimivia ohjelmia. Tosin ainut huonopuoli on se että osa voi olla vanhentuneita. ( Tai uusimman version tulo kestää monta päivää).
+8

Kommentoi tätä vastausta

Eläköön kommunismi! Vain yksi vaihtoehto tarjolle joka ohjelma kategoriaan.
+2

Kommentoi tätä vastausta

oho laitoin viellä lisätietoa niin eihän nää sitä hyväksyny.. no ei haittaa kun kaikki toiminta otetaan huomioon yhteenvedossa.
-4

Kommentoi tätä vastausta

ai Vingerille tarjotaan vain ja ainoastaan toimivia ohjelmia? mites tollasen palvelun saa käyttöön? tosiasia vaan on että tuolla on säkillinen paskaa mistä tietämätön käyttäjä saa ongelmia, tätä ollaan pienessä piirissä tutkittu ja testattu jo tovin ja tulokset julkistetaan kevään aikana muualle kuin tänne. tutkimus on jo nyt todistanu sen että download.fi tarjoaa käyttäjille suuria määriä toimimatonta/vaarallista softaa
-11

Kommentoi tätä vastausta

siksi koska sivuston ylläpito ei välitä ja kun lataat ohjelman joka aiheuttaa ongelmia niin luultavasti tulet kyselemään siitä foorumilla jolloin sivusto elää...
-13

Kommentoi tätä vastausta