Kysy
 • Miksi Download.fi tyrkyttää käyttäjille noin paljon ohjelmia mitkä ei edes oikeasti toimi,sekoittavat koneet ja tartuttavat koneen haittaohjelmilla

  download.fi

8 vastausta

 • Voisi kysyä samoin, miksi netti on pullollaan ohjelmia....
  Kaikki mitä olen sieltä ladannut, toimii moitteettomasti.

  Tarvitsee vaan aina itse tietää, mitä on lataamassa ja asentamassa.
  Joissakin ilmaisissa ohjelmissa on joitakin kylkiäisiä, kuten esim. toolbaareja. Ne pystyy yleensä asennusvaiheessa poistamaan, kun säilyttää tarkkaavaisuuden.

 • Oispa kiva kuulla mistä ohjelmista on kyse. Itse en ole vielä löytänyt yhtään softaa joka olis ollu viallinen tai sen mukana olis tullu jokin haittaohjelma. Se on totta että joissain ohjelmissa on toolbareja mukana mutta kyllä sen verran pitää vaivautua lukemaan mitä niissä sivuissa sanotaan kun installeri on käynnissä ettei anna asentaa koneelle mitään ylimäärästä. itse käytän aina mukautettua asennusta, en koskaan pika-asennuksia tai muita vastaavia.

 • "tyrkyttää käyttäjille" Äly hoi.
  Ei mitään "tyrkytetä". On omaa tyhmyyttäsi jos lataat ja asennat kaiken mitä vastaan tulee vaikka et tarvitse, etkä näköjään osaisi asentaa oikein vaikka tarvitsisit.

 • Download.fi sivusto on aina tarjunnut minulle toimivia ohjelmia. Tosin ainut huonopuoli on se että osa voi olla vanhentuneita. ( Tai uusimman version tulo kestää monta päivää).

 • Eläköön kommunismi! Vain yksi vaihtoehto tarjolle joka ohjelma kategoriaan.

 • oho laitoin viellä lisätietoa niin eihän nää sitä hyväksyny.. no ei haittaa kun kaikki toiminta otetaan huomioon yhteenvedossa.

 • ai Vingerille tarjotaan vain ja ainoastaan toimivia ohjelmia? mites tollasen palvelun saa käyttöön? tosiasia vaan on että tuolla on säkillinen paskaa mistä tietämätön käyttäjä saa ongelmia, tätä ollaan pienessä piirissä tutkittu ja testattu jo tovin ja tulokset julkistetaan kevään aikana muualle kuin tänne. tutkimus on jo nyt todistanu sen että download.fi tarjoaa käyttäjille suuria määriä toimimatonta/vaarallista softaa

 • siksi koska sivuston ylläpito ei välitä ja kun lataat ohjelman joka aiheuttaa ongelmia niin luultavasti tulet kyselemään siitä foorumilla jolloin sivusto elää...

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista