6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kuvaiksia tulee varmaankin sitä mukaan kun niitä keretään tekemään. Kyllähän nyt jokaisen pitäisi ymmärtää että jos jokin harvinaisempi uusi ohjelma tulee tuonne donwnload.fi sivustolle niin ei siellä ole kymmentä ihmistä innoissaan kirjoittamassa kuvausta.

Jos on niin kiire saada ohjelmaa kuvaus niin kyllä sen voi itsekin kääntää ja lähettää ylläpidolle.
+7

Kommentoi tätä vastausta

Mikäli noin kovasti ahistaa, niin klikkaa sitä "Auta meitä kääntämään tämän ohjelman kuvaus" -linkkiä ja sitä kautta voit lisätä oman kuvauksesi ohjelmaan.

Eiköhän se ole tärkeintä ensiksi tuoda se ohjelma käyttäjien saataville ja sitten lisätä se suomenkielinen käännös ohjelman kuvaukseen.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Niin dl osio taitaa olla ollut pitkään jo "kaikki tarjolle muttei mitään kunnolla"... no mutta ilmaispalvelu mitä voit odottaa :D
+1

Kommentoi tätä vastausta

download.fi jakaa softavalikoimansa muiden AfterDawnin omistamien sivustojen kesken.

Tästä johtuu se, että esimerkiksi Hollannin, USAn ja Tanskan tiimimme lisäävät softia palveluumme, jolloin softasta ei näytetä kuin englanninkielinen kuvaus. Jokaisen softaa palveluun lisäävän työntekijämme pitää lisätä ohjelmasta englanninkielinen kuvaus, oman kielensä lisäksi, näin saavutetaan kuitenkin se, että laajempi valikoima softia on saatavilla myös download.fi:ssä.

Suomitiimimme suomentaa sitten softien kuvauksia sitä mukaa kuin muulta hommaltaan ehtii, mutta toki jäljessä juostaan, väistämättä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vähän samaa ihmetellyt, ilmoittanut jo varmaan kuukausi sitten oikaisun yhden softan tietoihin mutta eipä sitä ole viitsitty päivittää eli näyttää olevan turhaa imoitella virheistä tai puutteista.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Niin näihin softiin löytyy maailmalta hakemalla tietoja.
-3

Kommentoi tätä vastausta