4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
kokeile painaa vaikkapa alt gr + 2.. noista os x:ään suunnitelluissa ohjelmissa (kuten nyt selain tässä tapauksessa) voi olla hyvinkin erilaiset näppäin komennot kuin mitä windowsin puolella. en tosin ole aivan varma asiasta, koska os x:ää en ole toviin käytellyt.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Joo niimpä näyttä @ -merkki tulevan Safarissa Alt Gr + 2 näppäinyhdistelmällä. Vähän huono vaan kun on jo kerennyt tottua tuohon ctrl + alt + 2 näppäincompoon joka tulee automaattisesti. Taitaapi sitten jäädä Safarin käyttö mutta kiitoksia vastauksesta kuitenkin.
0

Kommentoi tätä vastausta

ei sitä selainta muuten kannata vaihtaa ellei siitä pidä. itsekkin käytin vallan alkuun tuota control alt 2 yhdistelmää, mutta sitten vuosien saatossa tuohon alt-gr+2 komentoon on jo kerennyt tottumaan niin hyvin että tuo "vanha" tapa, ei oikein ole enään iskostunut. varsinkaan kun tuo alt-gr+2 toimii melkeinpä kaikilla järjestelmillä joita olen käyttänyt.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ihan noin niinku yleisesti ajatellen: Olisiko nykyisestä Safarista nyt osapuilleen vuoden verran Chromeen hyvin tottuneena uudeksi vakiselaimeksi - tarkoitan ihan oikeasti?
Toisinaan ihan piruuttani käyttelen Safaria pitkiäkin sessioita mm. tiedon haalimiseen jne. - eikä selaimen visuaaliseen tyylikkyyteen ja muihin pikku jippoihin voi olla ihastumatta.
Mutta se käytännön puoli? Nimimerkkien ja muistiinpanojen siirto? Selaimen käyttövarmuus ennenkaikkea ja muut mahdollisesti riivaavat pikkujutut.? Ollaanhan sentään aivan eri firman reviirillä jne.
Jos jollain on kokemuksia, pikku tiedonvaihto ei olisi pahitteeksi - koska ei tätäkään ole päiväkausia aikaa ihmetellä, vai onko parempi unohtaa juttu - ja pysyä Chromessa?
0

Kommentoi tätä vastausta