Kysy
 • Miksi 1t hdd ei toimi digiboxin kanssa? Kuuluu vain klik -ääni. Formatoitu NTFS, hdd toimii suoraan toisen Tv kanssa, usb tikku toimii boxissa oikein.

  Eikö boxin virta riitä 1t aukaisuun?

  Digiboksit hdd USB

6 vastausta

 • NTFS ei taida varsinaisesti olla kovin hyvin tuettu tuollaisissa laitteissa. Kannattaa tarkistaa laitteen tiedoista asia. Lisäksi USB 2.0:ssa (ja vanhemmissa) on määritelty maksimivirraksi 500 mA, mutta vasemmalla kädellä (eli sinnepäin) tehdyissä laitteissa ei pysty ottamaan tuotakaan. Joissakin laitteissa ei taas välitetä pätkääkään, että paljonko sinne USB:iin menee virtaa, joten levy saattaa sen takia toimia esim. juurikin telkkarissa. Nappasin tuosta kourallisen pyöriviä 2.5" levyjä ja vain kahdessa virran tarve oli alle 500 mA.

 • Joku tuollainen levy jossa ulkoinen virtalähde EHKÄ voisi toimia.

  https://www.verkkokauppa.com/fi/product...SXlshahmWZXCWvF

 • Onhan levy formatoitu siinä boksissa? Muuten ei saletisti toimi

 • Kiitos, usb hdd on Ps4 vanha Toshiba, tyhjennetty ccleanerilla ja se on usb 3.0 kotelossa. Boxi toimii FAT/NTFS muodoissa jolla usb tikun pystyi formatoimaan. Onko ainut vaihtoehto sitten ostaa usb tikku 1t. Ongelma on se kun jos nyt nauhoittaa Tv lähetyksiä ne on katsottavissa vain kyseisellä laitteella, mutta tuolla boxilla saisin HDMI kautta ne kaikkiin.

 • "Ongelma on se kun jos nyt nauhoittaa Tv lähetyksiä ne on katsottavissa vain kyseisellä laitteella, mutta tuolla boxilla saisin HDMI kautta ne kaikkiin"

  En täysin ymmärrä tota hdmi kautta kaikkiin, varmaan jokaisessa tv:ssä on niin että jos tallentaa levylle tai tikulle niin tallennuksia voi katsoa ainoastaan sillä tv:llä jolla ne on tallennettu, joku tekijäoikeus homma tai jokin.

 • Kannattaa tilata Elisa Viihde. Se tallentaa ohjelmat pilveen josta ne voi ladata helposti omalle koneelle. Ei siis enää tarvitse tapella levyjen kanssa..

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista