6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
NTFS ei taida varsinaisesti olla kovin hyvin tuettu tuollaisissa laitteissa. Kannattaa tarkistaa laitteen tiedoista asia. Lisäksi USB 2.0:ssa (ja vanhemmissa) on määritelty maksimivirraksi 500 mA, mutta vasemmalla kädellä (eli sinnepäin) tehdyissä laitteissa ei pysty ottamaan tuotakaan. Joissakin laitteissa ei taas välitetä pätkääkään, että paljonko sinne USB:iin menee virtaa, joten levy saattaa sen takia toimia esim. juurikin telkkarissa. Nappasin tuosta kourallisen pyöriviä 2.5" levyjä ja vain kahdessa virran tarve oli alle 500 mA.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Joku tuollainen levy jossa ulkoinen virtalähde EHKÄ voisi toimia.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product...SXlshahmWZXCWvF
+2

Kommentoi tätä vastausta

Onhan levy formatoitu siinä boksissa? Muuten ei saletisti toimi
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos, usb hdd on Ps4 vanha Toshiba, tyhjennetty ccleanerilla ja se on usb 3.0 kotelossa. Boxi toimii FAT/NTFS muodoissa jolla usb tikun pystyi formatoimaan. Onko ainut vaihtoehto sitten ostaa usb tikku 1t. Ongelma on se kun jos nyt nauhoittaa Tv lähetyksiä ne on katsottavissa vain kyseisellä laitteella, mutta tuolla boxilla saisin HDMI kautta ne kaikkiin.
-1

Kommentoi tätä vastausta

"Ongelma on se kun jos nyt nauhoittaa Tv lähetyksiä ne on katsottavissa vain kyseisellä laitteella, mutta tuolla boxilla saisin HDMI kautta ne kaikkiin"

En täysin ymmärrä tota hdmi kautta kaikkiin, varmaan jokaisessa tv:ssä on niin että jos tallentaa levylle tai tikulle niin tallennuksia voi katsoa ainoastaan sillä tv:llä jolla ne on tallennettu, joku tekijäoikeus homma tai jokin.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Kannattaa tilata Elisa Viihde. Se tallentaa ohjelmat pilveen josta ne voi ladata helposti omalle koneelle. Ei siis enää tarvitse tapella levyjen kanssa..
-4

Kommentoi tätä vastausta