Kysy

5 vastausta

 • Itse käytän gmailia ja outlookia jota yritys käyttää. Ei noilla mitään eroa jos käyttää puhelimen omaa sposti softaa. Välillä ollut ongelmia että hakee viestit tuplana, ongelman ratkaissut asentamalla tilin aina uudelleen.
  Eikös jossain oll juttua että hotmail olisi häviämässä ja tilalle jäisi outlook?

  Omiin tarpeisiin riittävä puhelimen oma softa.

 • Itse käytän sekä hotmailia (nykyään outlook) sekä mail for exchange palvelua ja molemmat toimivat saumattomasti eli erittäin hyvin Lumiassa. Jos et halua esimerkiksi hotmail.com -päätteistä sähköpostia, voit valita samasta palvelusta esimerkiksi live.com tai live.fi -päätteisen sähköpostiosoitteen. Sähköpostin valinta on enemmän mielipideasia, mutta suosittelisin ehkä kuitenkin mainitsemaniani palveluita niiden mahdollisesti paremman yhteensopivuuden Windows Phonen kanssa (Microsoftin tuotteita kaikki).

 • Itse käytän Nokian tarjoamaa Ovi-sähköpostitiliä.

 • Hotmail tulee muuttumaan lopulta outlook.com:iksi. Suosittelen valitsemaan tuon outlookin (tai hotmailin), koska saman firman tuotteilla on usein parempi yhteensopivuus, tässä tapauksessa ainakin. Voit synkronoida helposti yhteystietosi, kalenterisi ja sähköpostisi puhelimen ja Outlookin (ja Microsoftin kalenterin) välillä.

  Tällä hetkellä Windows Phone ei tue tietojen synkronointia Gmailin ja Google-kalenterin kanssa (tai tukee, muttei niin hyvin kuin Outlook). Tästä lisää:
  http://www.puhelinvertailu.com/uutiset....windows_phoneen

 • Gmail ja google kalenteri kyllä toimii Windows phonessa , tärkeämpi kysymys on pikemminkin Outlook työpöytäversion ja Windows phonen synkronisointi. Itse tuskailin asian kanssa, mutta löysin sitten eräästä blogista softan joka on toiminut aika hyvin. EVO Collaborator for outlook on hoitanut kaikki synkronisoinnit omalla konella ja puhelimella sen jälkeen. Alla linkkiä, ei ollu ilmainen mutta kokeiluversio löyty.

  https://matti-korhonen.blogspot.tw/2016...-kontaktit.html

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista