8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
USB-massamuisti on varmaan helpoin tapa, jos tiedostoja siirretään harvoin. Jos jatkuvasti siirretään niin sitten lähiverkko joko RJ-45:n tai WLAN:in (mieluusti 802.11n) avulla.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Tavallinen Windowsin tiedostojenjako Hamachin yli toimii varsin hyvin ja kivuttomasti kunhan molemmat koneet vain ovat kiinni netissä.

Asennuksessa EI saa valita kohtaa "Disable vunerable Windows services" tjsp.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Eikö koneita voi kytkeä suoraan jollain kaapelilla toisiinsa, muistaakseni olen jossain nähnyt tälläisiä...
+1

Kommentoi tätä vastausta

> Nollamodeemikaapeli (Cat5e) lienee helpoin ja nopein tapa
> siirtää dataa kahden koneen välillä.

Etteivät termit mene sekaisin, niin nollamodeemikaapeli ei liity LAN:in kautta kytkemiseen, vaan vanhan sarjaportin. Sinänsä idea on sama, kaksi konetta saa kiinni toisiinsa, mutta jos kaupasta menee hakemaan nollamodeemikaapelin, koneissa on oltava sarjaportit (RS-232) ja tiedonsiirto on hidasta. Ristiinkytketty RJ-45 tai CAT5-kaapeli on se oikeampi termi.

Myös kaksi konetta toisiinsa yhdistäviä USB-kaapeleita on olemassa, perus USB-johto ei siihen käy, ellei emolla ole erityistä tukea suoraan yhdistämiseen.
0

Kommentoi tätä vastausta

Paras ja nopein tapa on ulkoinen kovalevy. Helpoinkin taitaa olla.
0

Kommentoi tätä vastausta

Dropboxia voi myös kokeilla, jos kyse ei ole suuresta määrästä tiedostoja. Muussa tapauksessa edellä mainittu vpn-yhteys hamachin avulla toimii myös mainiosti.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Kiitoksia. Sain onneksi tavarat siirreltyä usb tikulla, mutta huomenna kauppaan ja mukaan tarttunee ristiinkytkentä kaapeli:)
-1

Kommentoi tätä vastausta

Nollamodeemikaapeli (Cat5e) lienee helpoin ja nopein tapa siirtää dataa kahden koneen välillä. Eli ristiinkytkentäkaapeli.
-1

Kommentoi tätä vastausta