Kysy
 • Mikä ilmoitus tulee vähän väliä ruudulle, sama edellisen ja uusimman Opera Next:in kanssa?

  Nyt ei ihan ymmärrä, kun en näiden koneiden kanssa vielä niin sinut, että mikä,mikä...

  "It appears that there is an attempt to change your default search engine or your homepage or interfere with your browsing experience. Do you approve these changes to be made?

  Mitä muutoksia tämä oikein pyytää hyväksymään ja mitä pitäisi vastata, joko OK tai Cancel? Winkun Vista koneessa siis... Mistä tässä voisi olla kyse? Asiallisista vastauksista sataa pisteitä:)

  virheilmoitus

4 vastausta

 • Yritetään vaihtaa nykyisen oletushakukoneen/kotisivun ja kysytään haluatko hyväksyä muutokset. Jos haluat siis hyväksyä muutokset painat OK jos et niin Cancel, se on sinusta kiinni, yleisesti ottaen kehottaisin hylkäämään muutokset (Cancel). Kannattaisi myös selvittää mikä sovellus noita muutoksia yrittää tehdä ja ehkäpä myös ajaa virustutka.

 • Joo, tällaista uumoilin, on Avast Antivirus ja Advance System Care, Iobit Malware Fighteria, joten jollei noilla saa korjatuksi, niin on kumma. Kuullostaa tosi epäilyttävältä, että pitäisi antaa lupaa muuttaa kotisivujaan tai oletusasetuksia.

  Ajan nuo ohjelmat tuolla edellä läpi ja jos jotain ilmenee, niin jatketaan ihmettelyä.

 • Toolbareilla on taipumusta vaihtaa hakukone ja selaimen oletussivu.
  Tarkista ohjelmahallinnasta, oletko ladannut jonkun Toolbarin ja poista se ohjelmahallinnan "Poista asennettu ohjelma" avulla.

  Ne ovat yleensä jonkun ohjelman kylkiäisiä, kun lataat koneellesi jonkin ohjelman, etkä ole huomannut poistaa ruksia sen hyväksymisestä.

  PS: Täällä mainitut ohjelmat eivät sitä käsittääkseni poista, vaan poisto pitää tehdä ohjelmahallinnassa aivan, kuin minkä tahansa ohjelman poisto.

 • Tuo vastaukseni oli siis vain yleisluontoinen, ei ole omakohtaista kokemusta Opera Nextistä, toivottavasti vastauksestani kuitenkin oli edes jotain apua.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista