Kysy
  • mikä ihme minecraftia vaivaa? peli toimii mutta kun sitä pelaa niin peli lagaa paljon, varsinkin kun on paljon puita tai maasto muuten monimutkaista.

    peli siis lagaa oikeastaan koko ajan vähemmän kun maasto on yksinkertaista tai ei ole mitään puita, eläimiä tai muuta vastaavaa. lagiminen pahenee monikertaisesti kun menen johonkin metsään hakkaamaan puita tai kaivelen jossain monimutkaisesa luolassa. koneen tehoista ei pitäisi olla kiinni tuo lagiminen. koneesta löytyy core i5, gt540 näytönohjain ja 8gb ram, 64 bittinen 7 käyttöjärjestelmä. javan päivitin 64 bittiseen 32 bittisesta mutta ei auttanut. peli on siis ostettu versio, minecraftin sivulta ladattu eikä mikään ilmainen ware versio.

    Minecraft PC:n pelit

5 vastausta

  • ihme sinänsä että sellanen purkkipeli ylipäätään lagaa

  • Kokeile asentaa java uudelleen itellä oli asentanu 32 bittisen javan 64 bittiselle koneelle lagasaika paljon....

  • Avaat Minecraftin ja meet asetuksiin (Options) sieltä videoasetukset (video settings) garafiikat (graphics) nopeaksi (fast), Hiukkaset (particles) pois (decreased) , näköetäisyys (render distance) pieneks (tiny) ja suorituskyky(performance) virransäästö (power save).

  • Ei auttanut javan uudelleen asennus :-( jotain muita odeoita? Olen koittanut itse peliäkin ladata uudelleen muutamaan kertaan eikä auttanut. Kavereilla toimii hyvin ja vielä huonommilla koneilla kun millä minä pelaan.

  • Koitappa nostaa muistin käyttövaraa ks. http://www.buxville.net/showthread.php/...ft-Memory-Usage

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista