Mesen korvaaminen skypellä, miten se luonnistuu? Ja onko hotmail sähköpostit kuolemassa myös pois, korvautumassa outlookilla? En tajua..
0
Tein aikanaan perinteisen hotmail sähköpostin, ja sen kautta "mesettelin" kuten oli tapana. Nyt sitten mese paisuu ja leviää kuin tautinen pullataikina, ja hotmailiin on tullut kaikkea turhaa, ja nyt vissiin koko paketti tunnetaan microsoft tilinä, mitä vittua hessu taas?

Niin että mitä teen nyt, kun on erillinen skype tunnus, jota haluaisin edelleen käyttää, mutta mitä teen vanhalle meseroskalle, ja miten se linkitys tapahtuu, onko se pakollinen?

On se niin vitun vaikeaa se keskustelukin netin kautta...

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tilejä ei voi valitettavasti yhdistää mitenkään. Voit kirjautua skypeen vanhoilla hotmailin tunnuksilla ja se "pitäisi" toimia samalla tavalla kuin messengeri. On kumminkin olemassa vaihtoehtona käynnistää kaksi skypeä jos haluat käyttää molempia samaan aikaa eli siis... Tee skype.exe tiedostosta pikakuvake ja muokkaa siihen seuraavanlainen käynnistyskomento

Windows x86 (eli 32 bittinen käyttöjärjestelmä)

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary

Windows x64 (Eli käytännössä kaikki uudemmat koneet)

"C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary

Tämän jälkeen voit käynnistää kuvakkeesta toisen skypen tarvittaessa päälle.
0

Kommentoi tätä vastausta

On se niin vitun vaikeaa se keskustelukin netin kautta...

Näin on, nyt pitäis olla kaikenm. fb.t, G+.t,...., ja vielä toi h....n skype, liitä kaikkea s....aa lisää koneellesi, pyöri sillä jokaisessa somessa, että näkisimme mikä väristä torttua väännät, on se kait sitten niin mielenkiintoista.
0

Kommentoi tätä vastausta

Elikkä siis mitä?
-1

Kommentoi tätä vastausta