Kysy
 • Meidän ok-talon lämmitystolppa hajotti jo toisen kerran kellot sisältään. Jo kaksi sähkömiestä pyörittelee päätään.. Sen kellot lakkaa pyörimästä.

  Siihen tulee sähköä rikkinäisiin kelloihin...
  Ainoa lisätieto on, että oikea kello rikkinäisenä antaa sähköä, kun sen 2h alueen siirtää kohdalle, mutta vasen puoli ei ole anna.
  Lämmitystolppa on Utu oy:n tuote Ulvilasta ja meillä isomman sulakkeen (?) takana.

  Lämmitystolppa rikki Utu oy

4 vastausta

 • No eihän sähkömies niitä kelloja osaa vaihtaa tai muutakaan siitä lämmitystolpasta korjata, sähkömies osaa ainoastaan kytkeä johdot sähköpiirustuksen mukaisesti pisteestä a pisteeseen b.
  Hommaat kokonaan uuden lämmitystolpan niin sen se sähkömies osaa kytkeä, kun kerrot sille miten se pitää kytkeä, mutta jos se kello on tosiaan rikki niin sille ei perus sähkäri osaa muuta kuin pyöritellä päätä.

 • onko sähkömiehet nyt ihan oikeita ?
  mittaappas tuleeko sinne 240 vaiko 360 volttia !!!? jos sulla on kytketty 2 vaihetta johdoiksi. joskus käyny sama, ja lmmityslaitteet pelaa kyllä niinkin, sekä hehkulamput, tosin lamput poksahtelee useammin, ja lämppärit pelaa ylikierroksilla...

 • Ainakin nuo mekaaniset kellot ovat varsinaista kuraa, niitä saisi olla vaihtamassa joka toinen vuosi.

 • Yleensäkään ei mitään järkeä autolämppärien kellottamisessa. Järkevin tapa - myös energiaystävällinen - on laittaa suorasähköllä termostaattiohjattuna. Ei tarvitse miettiä mahdollisia lähtöaikojaan.
  http://www.polarheater.fi/product/6/pol...inlammittimelle

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista