Kysy
  • Löytyisikö viisautta? sony wireless headset 2.0, ongelma on kuulokkeiden ja vastaanottimen kommunikointi. mitä voin tehdä? huom takuu mennyt umpeen.

    alkuun toimivat pätkien ja nyt on lopullinen välirikko. on resetoitu latailtu akkuja ja luettu jopa käyttöopas.

    headset sony wireless

Yksi vastaus

  • Eipä siihen välttämättä tarvita takuuta, jos laite on selvästi viallinen, etkä ole omalla toiminnallasi (väärinkäyttö) sitä rikkonut. Valmistajalla on virhevastuu "kohtuullisen" ajan, eli kuulokkeissa voisin arvata ehkä pari-kolme vuotta. Ellei luurit nyt kovin vanhat vielä ole, kannattaa ottaa yhteyttä myyjään ja pyytää korjausta virhevastuuseen vedoten.

    Isoin ero takuuseen on, että voit joutua itse osoittamaan, ettet ole rikkonut laitetta esim. kastelemalla, kun takuuaikana näyttövastuu on myyjällä. Lisäksi yhä löytyy myyjiä, jotka eivät tiedä/halua tietää, että heillä yleensä on vastuuta tuotteista vielä takuun jälkeenkin. Ja mikäli laite tulee korjauksella paremmaksi, kuin mitä se aiemmin oli, voit joutua maksamaan osan korjauksesta itse, koska sen arvo on noussut. Eli joku "saat upouudet puoleen hintaan" kauppakin voi olla ihan reilu.

    Ellei myyjä ole innostunut korjauttamisesta (kuten valitettavan usein käy), voit myös itse ottaa yhteyttä suoraan maahantuojaan tai pyytää kuluttajaneuvojaa auttamaan.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista