Läppärin oma hiiri/näppis ei toimi. Nyt en enää pääse kuin piratebrowserselaimella nettiin, ja vain torrentsivuille, ei minnekkään muualle!
+1
Hiiri ja näppis lakkasi toimimasta n.2 viikkoa sitten, kun kone päivitti itsensä. Nyt usb näppis/hiiri. Tänään en pääasyt enää kuin piratebrowserilla nettiin, ja vain torrent sivustoille, muille ei mene vaan valittaa jostain serveriongelmista. Kokeilin avastin jotain vpn? suojaa, jolla pitäisi oll turvaölisempaa surffailua...taisin olla väärässä.. Myös kovana vaihtoehtomedian kannattajana, jäi selaimeen auki eilen infowars.com, topinfopost.com, verkkomedia.org etc., jonka jälkeen ei sitten tosiaan toiminut enää selaimet tänään... Olenko vainoharhainen vai onko koneeni vain liian vanha, (2,5v)??

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
hiiren/näppiksen toimivuuden voit kokeilla helposti jollain "live" käyttiksellä.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Hiiri-näppis-ongelmaan - samanlainen ongelma tullut kerran vastaan, ongelman korjasi laitteiden otto uudelleen käyttöön laitehallinnasta. Ohjeet tämän tekemiseksi (pientä variaatiota saattaa olla Windowsin eri versioiden välillä):

Käynnistä --> (Oma) Tietokone hiiren kakkosnäppäimellä, avautuvasta valikosta "Hallitse". Aukeavasta ikkunasta valitse Laitehallinta. Kohdista "Hiiret" ja "Näppäimistöt" (ikkunan oikeassa reunassa), kaksoisklikkaa jokainen Hiiret- tai Näppäimistöt- kategoriassa oleva rivi vuorollaan auki, ja katso että aukeavassa ikkunassa ("Ominaisuudet") on alareunassa merkintä "Käytä tätä laitetta". Jos on jotain muuta, vaihda edellä mainittu takaisin ja katso toimiiko näppis/hiiri.
+2

Kommentoi tätä vastausta

ootko kokeillu hiiren ja näppäimistön ajurien uudeleen asentamista jos toi päivitys sotki ne.

itellä pöytäkooneessa oli saman tyylinen ongelma. uudessa koneessa kerenny kun kaupasta kotia kantaa ja mukana tullu normi näppis ja hiiri ei toiminu. myyjä väitti ettei koneesta löydy vanhoja ajureita että pitäs netistä ettiä ja asentaa uudestaan ajurit. myyjä antoi veloituksetta uuden usb setin joka toimii koneen usb ajureilla.
0

Kommentoi tätä vastausta

läppärin liuutus ei toimi kun hiirellä, siis ylös alas ja hiiren 2 näppäin mykkä. Hiiri melko uusi
0

Kommentoi tätä vastausta

Siis syy löytyy tuohon näytön ja tuolin välistä, ei koneen iästä.

Rekisteröidy sivustollemme ja avaa tänne ketju. Alueen otsikko voi antaa vinkkiä mikä on mennyt vikaan.
http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/151
-1

Kommentoi tätä vastausta