Kysy

5 vastausta

 • hiiren/näppiksen toimivuuden voit kokeilla helposti jollain "live" käyttiksellä.

 • Hiiri-näppis-ongelmaan - samanlainen ongelma tullut kerran vastaan, ongelman korjasi laitteiden otto uudelleen käyttöön laitehallinnasta. Ohjeet tämän tekemiseksi (pientä variaatiota saattaa olla Windowsin eri versioiden välillä):

  Käynnistä --> (Oma) Tietokone hiiren kakkosnäppäimellä, avautuvasta valikosta "Hallitse". Aukeavasta ikkunasta valitse Laitehallinta. Kohdista "Hiiret" ja "Näppäimistöt" (ikkunan oikeassa reunassa), kaksoisklikkaa jokainen Hiiret- tai Näppäimistöt- kategoriassa oleva rivi vuorollaan auki, ja katso että aukeavassa ikkunassa ("Ominaisuudet") on alareunassa merkintä "Käytä tätä laitetta". Jos on jotain muuta, vaihda edellä mainittu takaisin ja katso toimiiko näppis/hiiri.

 • ootko kokeillu hiiren ja näppäimistön ajurien uudeleen asentamista jos toi päivitys sotki ne.

  itellä pöytäkooneessa oli saman tyylinen ongelma. uudessa koneessa kerenny kun kaupasta kotia kantaa ja mukana tullu normi näppis ja hiiri ei toiminu. myyjä väitti ettei koneesta löydy vanhoja ajureita että pitäs netistä ettiä ja asentaa uudestaan ajurit. myyjä antoi veloituksetta uuden usb setin joka toimii koneen usb ajureilla.

 • läppärin liuutus ei toimi kun hiirellä, siis ylös alas ja hiiren 2 näppäin mykkä. Hiiri melko uusi

 • Siis syy löytyy tuohon näytön ja tuolin välistä, ei koneen iästä.

  Rekisteröidy sivustollemme ja avaa tänne ketju. Alueen otsikko voi antaa vinkkiä mikä on mennyt vikaan.
  http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/151

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista