8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tässä minusta hyviä esimerkkejä, jossa pleksin avulla esitetään miten tahna leviää siilen ja prosessorin välissä:
http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4

PS. leinmi ehti ensin. Katselin ensin tuota videota mutta minusta se oli vähän suttaamista prosessorin reunojen yli.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Laitat sitä vähän siihen prossun keskelle ja levität sen vaikka pienelle muovin palalle tasaisesti siihen päälle. Huom periaate mitä vähemmän sitä on sitä parempi. Tässä myös video http://www.youtube.com/watch?v=o7rPqCvCt0g
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos paljon!
+2

Kommentoi tätä vastausta

ei sitä millään kortilla kannata levittää.. pistää pienen "herneen" keskelle prossua ja painaa jäähyn kiinni... thats it.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Paras jäähdytyksen kannalta oleva tilanne olisi se, ettei tahnaa tarvitsisi lainkaan. Eli prossan metalli olisi suoraan kosketuksissa jäähdytysriman metalliin. Lämmön siirytyminen olisi silloin tehokkainta. Valitettavasti epätäydellisessä maailmassa prossan ja jäähdyn pinnat eivät koskaan ole niin tasaisia ja tasaisia toisiinsa nähden että moinen olisi mahdollista. lämpötahnan tarkoitus on vain ja ainoastaan näiden minimaalisten pienten epätasaisuuksien tasoittaminen. Siitä voi sitten arvella paljonko sitä tahnaa lopulta tarvitsee näiden elementtien väliin laittaa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

mulle opetettiin työ harjottelussa näin: 1 pyyhi vanhat jämät pois 2
pist pieni kökkö levitä sormella 3 jäähy kiinni toi opetettiin ja paljon muuta yhessä tietokone korjaus firmassa.Ps älä laita piikkeihin piikit tulee emon sisälle saattaa tulla kosketus häiriöitä.
+2

Kommentoi tätä vastausta

tai risti , go head an pray... fool can make a question , but how much is he able to.. is for the questioner to knowledge and learn
-3

Kommentoi tätä vastausta

sitä laitetaan niihin piikkeihin
-8

Kommentoi tätä vastausta