Kysy

3 vastausta

 • Onko langallinen vai johdoton hiiri?
  Onko laitteessa usb-jakaja? jos on laitatko tikut kiinni jakajaan vai suoraan koneeseen, jos jakaja onko virtasyöppöjä laitteita siellä kiinni?
  Mitä muita laitteita on kiinni (ulkoisia kovalevyjä)

 • Langallinen hiiri, ei jakajaa eikä lainkaan virtasyöppöjä.
  Ulkoinen levy ei aiheuta samaa, kokeiltu on sekin. Se on normaalisti irti koneesta. Jotakin toiminnassa "poista laite turvallisesti"?

 • Ota selville minkä valmistajan emolevy sinulla on. Sen jälkeen mene emolevyvalmistajan kotisivuille (googleta kotisivu) ja etsi emolevysi piirisarja-ajurit ("Chipset drivers", tai sitten löytyy ihan pelkällä "Drivers") ja asenna ne. Jos et tiedä emolevyn tarkkaa mallia, niin kopan aukaisemalla näkee jostain päin emolevyä, ellei ole esim. näytönohjaimen takana piillossa, tai sitten myyntipakkauksesta tai ohjekirjasta, tai sitten konetta käynnistettäessä heti alussa.
  Jos tuokaan ei auta, niin itse päivittäisin emolevyn BIOS:in myös, mutta tätä en voi suositella ketään tekemään, koska jos se epäonnistuu syystä tai toisesta, on emolevy olla useimmiten entisensä (ellei emolevyssä ole ns. dualbios-ominaisuutta siltä varalta että ladattu bios ei ole toimiva)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista