Kysy

4 vastausta

  • Sinuna en asentaisi Wubilla. On kuulemma buginen järjestelmä. Erota koneesi tyhjästä kiintolevytilastasi ennemmin erillinen osio ja asenna puhtaasti sinne. Sitä ennen tietenkin kiintolevyn täydellinen putsaaminen (ylimääräiset ohjelmat pois, en siis tarkoita formatointia) ja sitten levyn eheytys Smart Defragilla.

  • Minulla on vain hyviä kokemuksia Wubista. Asennus ja poisto onnistui ilman minkäänlaisia ongelmia. Kunhan käytät järkeä niin et mokaa.

  • Minulla grub päivitti itsensä ja hajotti bootin, joten en päässyt win enkä ubuntu puolelle. Pysy kaukana wubista jos et todellakin tiedä mitä teet. Ei mikään "helppo" ratkaisu.

    Ubuntu vaan tikulle ja testaa siitä. Tai suoraan kovolle :D

  • Wubilla on teoriassa helppo kokeilla, mutta jos sinulla on jo Windowsit rinnakkain, niin turvallisinta on joko heittää Ubuntu tikulle tai ihan vain kokeilla livecd:ltä. Livecd:n käyttö on luonnollisesti huomattavasti hitaampaa kuin levylle asennettu, joten ei kannata tuomita sen perusteella itse järjestelmää, tikulta käytettäessä päästään jo lähelle sitä mitä se oikeasti olisi.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista