Kysy

6 vastausta

 • mulla oli sama ongelma, kysehän on varmaan läppäristä.
  eli atin catalyst centeristä voi laittaa esim peliin ton isomman näyttiksen päälle.

 • Onko toinen integroitu näyttis vai onko molemmat erillisiä? Biossista voit määrittää ensisijaisen näyttiksen. Muuta neuvoa en voi oikein näillä tiedoilla sanoa.

 • windows 7kas se onnistuu esim. windowsin omalla:
  työpöydällä oikeeta hiiren nappia et valikko tullee josta valitset näytön resoluutio.

  sitten siellä painat hiirellä näytön kuvaa jonka haluat ensi sijaiseksi ja sitten laitat ruksi alimmaisen alasveto alla jossa lukee jota kuinkin tälleen:
  tee tästä monitorista ensi sijainen.

 • Siis tuo 4250 in integroitu, ja olen kokeillut BIOsseista, mutten löydä sieltä mitään näytönohjaimeen liittyvää. Ja tuo ati catalyst center ilmoittaa kyllä et sovellukset antaisivat mahdollisuuden vaihtaa näyttistä tarpeen tullen. Tosin kaikki pelit ilmoittavat vain et tuo 4250 olisi käytössä, eikä 6470

 • ainakin ittellä on omassa emolevyssa biossissa on PRIMARY GRAPHIC CARD kohdassa PEG1 ja PEG2 joilla valitaan ensi sijainen näytönohjain.

  windosissa kans voi valita oletus monitorin joka on ensi sijainen atin ohjais paneelista ja windowsin näytönohjaus paneelista voi valita ensisijaisen näytön jossa voi valita näytön resoluution.

  olis helpompi neuvoa jos tietäs mikäs windows käyttis sulla on p4zz.

 • Enpä saanu suoraan tuota näyttistä oletukseksi. kuulemma pitäisi automaattisesti vaihtua 6470 käyttöön pelatessa. en vain ole varma käykö näin kun peli ilmoittaa käyttävänsä 4250. Tietääkö täällä joku pitäisikö esim resident evil 5 pyöriä tuolla hd 4250 näyttiksellä? Kyseinen peli toimii mutta käyttääkö se 6470 vaikka ilmoittaa 4250 olevan käytössä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista