Kysy
 • Kone sammuu itestään ainakin RUST:ia pelatessa. Vaihoin näyttiksen ja virtalähteen. Virta oli 240, nyt 500 ja nyk näyttis on Radeon hd 5870 ja vanha o

  Eli siis mulla on kone joka ei oo kovin uus. Siinä on windows 10, intelin i3 prosessori, 500w virtalähde ja Radeon hd 5870 näyttis.
  Kone sammuu ainaki RUST:ia pelatessa. Peli ilimeisesti vaatii aika paljon koneelta, mutta nyt ku vaihoin 240 wattisesta 500 wattiseen ja näyttiksenki laitoin uuteen, tuli 40fps lisää, mutta sitte muutaman minuutin jälkeen kone sammuu, ja vaan virtapiuhaa pois seinästä käyttämällä koneen saa uuestaan päälle.

  Virtalähde oli jossakin tehtaan koneessa, ja on sisältä vähän likanen, mutta toimi ainakin entisellä omistajalla, ja mullaki muuten, mutta joku tässä ei nyt jaksa pyörittää.

  Näyttiksen ajuritki pitäs olla kunnossa.

  Missähän vika? (Hajoan tähän koneeseen ihan just...)

  10 240w 40fps 500w amd entinen jaksa kone likainen minuutti muutama näyttis Omistaja Peli pyörittää rust sammuu tehdas tietokone virtalähe win windows

2 vastausta

 • Tarkista alkuun esimerkiksi Furmarkilla kuinka kuumana kone käy ja kaatuuko kone myös muustakin rasituksesta kuin Rustista.

 • Pistit oikein urakalla tägejä, LOL.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista