Kysy
 • Kestääkö Asus TF300:n näyttö normaalikäytössä vaikka se ei olekkaan Gorilla Glassia?

  Olen hankkimassa TF300TG-tablettia, mutta siinä ei ole Gorilla Glassia. Kestääkö tabletti tavallista huolellista käyttöä? Tabletin hankkisin telakoineen (Lueskelin foorumeita ja telakkaa väitetään syylliseksi useisiin näytön halkeamiin). Olisiko jollain näytön kestävyydestä omakohtaisia kokemuksia? Transformerissa on kyllä karkaistu lasi, mutta silti huolettaa sen kestävyys. Tottakai foorumeille tullaan kertomaan/kyselemään hajonneista näytöistä herkästi, mutta olisi mukava vaihteeksi kuulla joltakin sellainen kokemus, että tabletti on hyvin kestänyt (myös telakan kanssa) jopa vähän kovakouraisempaakin käyttöä jo pidemmän aikaa.

  Ja ideana siis ei ole pudotella tablettia (eikä heitellä sitä muilla esineillä), vaan lähinnä haen vastausta siihen, kestääkö tabletti normaalia käyttöä vai onko lasi tosiaan niin herkkä, että virallinen lisävarustekkin (näppis) hajottaa lasin normaalikäytössä? Marginaaliongelma vai yleinen vitsaus?

  *Olen hankkimassa nimenomaan TF300TG:tä, joten vastaukseksi ei kelpaa toisen Transformerin (jossa olisi GG) hankkiminen.*

  asus gorilla glass kestävyys Näytöt telakka TF300 TF300T Transformer

Yksi vastaus

 • Lasi kyllä kestää hyvin. Moni valmistaja, kuten esimerkiksi Apple ei käytä Gorilla Glassia tableteissaan. Trasnformerin tapauksessa juttu on juuri sitä, että kaikki kertovat kyllä jos heillä on hajonnut näyttö, mutta harva kehuu netissä sitä ettei näin ole koskaan tapahtunut.

  On kuitenkin aina hyvä suojata näyttö ohuella suojamuovilla, joita saa Kiinasta tilaamalla usein noin dollarin tai kahden hintaan. Näin vältyt pieniltä naarmuilta, joita mm. hiekka tai muu hankaus voisi aiheuttaa. Muovin avulla tavallinen lika ei myöskään pääse lasiin ja sotkut on helppo puhdistaa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista