Kysy

6 vastausta

 • kokeile käyttää korjaus levyy!!!!

 • onko koneessa useampia kovalevyjä? Itsellä muutaman kerran mennyt mbr eli master boot record tiedostot väärälle asemalle asennuksen yhteydessä. Vähän pitkä homma, mutta ohjeet löytyy netistä. Ei kuitenkaan vaikea operaatio. Luultavasti myös boot -kansio pitää siirtää.

 • Olen myös kokeillut käyttää boot- levyä, samoin kuin bootrec.exe/fixmbr etc. Aina sama lopputulos...

 • Voisi olla , että poista vanha versio pois ja aja uudelleen 7. Tallenna, jos on tärkeetä. ( Minulla on kaikki "pilvessä", siis ei ongelmaa). Siis poista kaikki kiintolevyltä (Windows ei sitä välttämättä tee) ja sitten DVD koneeseen ja asennuskyselyiden jälkeen kaikki pitäisi olla ok.
  Tosin voisin arvata mistä ongelmasi johtuu, mutta se ei ole julkista.

 • Kiitos vastauksesta khandaras. Koneessa on yksi kovalevy. Olen ensikertalainen tällaisessa hommassa ja mietin miten tuon edellä mainitsemasi saisi tehtyä? Kone käynnistyy normaalisti, mutta lopulta on vain musta näyttö ja alaviiva vilkkuu näytöllä.

 • Jane moi,voisku joku neuvoa miten laitetaan se windows 7? Olenkysynyt tutuilta voimko sen lainata samaan tyliin kuin leffoja,tosin niitäkään en osaa käyttää.En tiedä mitä ne lyhenteet on leffojen perissä ja kuinku saa tekstitykset.

  Mutta toi Win7 olis upea saada,please auttakaa työtöntä jolla ei menis kuun kaikki ruokarahat jos ostaisin liikkeestä :)
  J

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista