Kysy

4 vastausta

  • Kannattaa lisäksi tarkistaa muutkin Amazonit Euroopassa, kuten amazon.de (Saksa) tai amazon.fr (Ranska). Jenkkilästä tilattaessa pitää maksaa ALV ja tullimaksut (riippuu tuotteesta pitääkö maksaa tullimaksuja vai ei) kun tilauksen lopullinen hinta ylittää 43,47 euroa.

    Yleisesti ottaen ulkomailta tilattaessa ei kannata tilailla niin, että tuotteella on kiire. Joskus tuotteet tulevat nopeasti ja joskus niillä kestää lähes kuukausi. Itse tilailin hiljattain Kiinasta kelloradion ja se tuli nopeammin perille kuin kiintolevyt jotka tilasin Jimms PC Storelta Suomesta.

    Nopea valuutanmuunnossivu on esim. www.xe.com

  • Uk ei tuu mun mielestä tulli maksua + on nopeempi

  • Isoissa ostoksissa UK. Pienissä ostoksissa ei väliä kumpaa käyttää. Hinnan lisäksi kannattaa vertailla toimituskuluja ja valuutta kurssia.
    Itsellä ollut tapana hakea tuotetta molemmista ja vertailla sitten edellä mainittuja asioita, sama käyttäjätunnus käy molempiin paikkoihin. Lisäksi olen huomannut etta .COM:ssa on parempi valikoima UK:hon verrattuna.

  • Yleensä kalliimmat ostokset Euroopasta tullimaksujen välttämisesksi. Minusta Amazon.UK edullisempi mutta ne virtajohdot ei sovi meille ilman sovitinta, tai jos uskaltaa itse vaihtaa pistokkeen niin käyhän ne sitten. Eli pikkuostokset mistä halvimmalla saa, isommat ostokset ja verkkovirtalaitteet euroopasta takuiden vuoksi ja mielellään ei UK:sta. Amazon.de ohjeita http://www.testattu.fi/verkkokauppa.html sivulla.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista