Kysy

5 vastausta

 • Et tehnyt varmuuskopiota oikein.

 • joudut asentamaan ne softat kaikki uudestaan sille uudelle windowsille,se windows.old kansio on sitä varten että jos joudut asentamaan windowsin uudestaan esim. sen takia ettet saa windowsia enään käyntiin millään niin saat sieltä windows.old kansiosta talteen kaikki omat tiedostot,niitä softia et saa sieltä käyntiin.

 • Lainaus:
  No sitten ne täytyy asetaa uudelleen. Kärsiikö sitä poisttaa tilaa viemästä? No toisaalta eipä toista mtn haittaakaan ole

  kun olet siirtänyt kaikki omat tiedostot sieltä windows.old kansiosta niin et tee sillä enään yhtään mitään eli sen voi poistaa tilaa viemästä,muista vaan tallentaa kaikki selaimien kirjanmerkit,valokuvat ym. tiedosotot ennen poistoa.

 • No sitten ne täytyy asetaa uudelleen. Kärsiikö sitä poisttaa tilaa viemästä? No toisaalta eipä toista mtn haittaakaan ole..

 • Kokeile sirtää se DVD.lle ja boottaa se sieltä, mutta sitä ennen nollaa koneesi totaalisesti. Eli paristo vähäks aikaa pois ja siitä sitten eteenpäin. Windows old on niin sanottu varmuustiedosto, mikäli koneesi kaatuu. Voit alkuun tietenkin kokeilla, suorita ja recovery juttua, vois silläkin onnistua.
  Mulla on tapana tyhjentää koko kone ja ajaa kaikki uusiks, sillä konstin oon saanut monet vanhemmatkin koneet pyörimään nopeasti.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista