Kysy

2 vastausta

  • Yhdessä tapauksessa BIOS-pariston irroittaminen auttoi ongelmaan.

    Poista koneesta akku. Avaa muistipiirien luukku koneen pohjasta (keskellä, kiinni kahdella pienellä ristipääruuvilla). Luukun alta löytyy nappiparisto, joka tulee siis irroittaa. Irroita paristo varovasti terävällä työkalulla ja odota noin 2 minuuttia. Vältä pariston pohjan ja reunojen ylimääräistä koskettelua. Aseta paristo takaisin, sulje luukku ja kytke akku takaisin paikoilleen.

    Näiden toimenpiteiden jälkeen koneen pitäisi jälleen toimia.

  • Tyyppivika. Kokeile seuraavaa: Ota akku ja virtajohto pois ja pidät virtanappia pari minuuttia pohjassa jonka jälkeen pistät vpelkän virtajohdon takas. Jos sittenkään ei käynnisty ja kone on alle 2 vuotta ja 3kk vanha (tarkkaa..) soita HP:n asiakastukeen, saat korjauksen takuuseen. Jos vanhempi, niin muistien alla olevan Replace with HP spare -numeron avulla eBaystä etsimään ehjää emolevyä, löytyy yllättävän halvalla (itse olen tilannut kaksi emoa yhteensä alle 100€ postikuluineen). Vaihto-operaatio on aika ruuvaamista ja tarkkaa, ettei riko mm. virtanapin piuhaa.

    Jos päädyt tilaamaan eBaysta, kannattaa katsoa sellainen myyjä, jolla sisältyy postitus samaan hintaan ja saat kuparinpalan parantaan jäähdytystä (pcsuperfreak on ainakin yksi tällainen).

    Huom: vaikka listattu emo voikin olla myynnissä samalla varaosanumerolla, niin ei se tarkoita, että olisi sama. Itse sain paremman tilalle, joten voi käydä myös toisinpäinkin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista