Hotmailini viestit, kansiot ja mitkään linkit eivät yhtäkkiä reagoi paitsi uloskirjautuminen ja profiili? "Virhe: e on nolla tai ei ole objekti" ..?
+2
Eilisestä asti on ollut jumissa tämä, ei auta uudelleenkirjautumiset eikä selaimenvaihdot. apua

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kokeile ensin että onko vika sinun päässäsi vai hotmailin. Eli kokeile jotain eri laitetta millä menet sähköpostiin (vaikka älypuhelin jos on).
+3

Kommentoi tätä vastausta

Älypuhelinta ei tähän hätään ole, mutta sisareni kokeili koneellani mennä mailiinsa ja ei myöskään toiminut. Kyllä ongelma on koneessani
+2

Kommentoi tätä vastausta

Mikä nettiselain sinulla on käytössä, kun tämä virhe ilmenee? Entä mikä käyttöjärjestelmä? Onko käytössäsi jokin mainostenestäjä, esim. AdBlock? Sellainen esti itselläni yhdessä vaiheessa nimenomaan Hotmailin käytön Opera-selaimella. Poistin sen käytöstä sillä sivustolla ja taas funkkasi.

Toisella tilillä kokoileminen ei vielä poissulje virhettä Hotmailin päässä, mutta toki vaikuttaa todennäköisimmältä, että vika on koneellasi.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kappas, tänään alkoi maili toimia taas! Ilmeisesti hotmailin päässä ongelma sitten, sillä en saanut omatoimisesti sitä eilen pelittämään..? Kokeilin joo adblokin sulkemista, ei auttanut. Selaimista kokeilin firefixia, IE ja chromea. Minulla on Win vista premium. Mutta joo, ongelma on nyt (toistaiseksi) ohi, kiitoksia avusta!
+2

Kommentoi tätä vastausta