Helpoin tapa hoitaa kuivuneet ja halkeilevat jalkojen kantapäät? Hirveän paksu kuivunut levy joka halkeilee ja vuotaa verta ja on kipeä...
+3
Olen nyt pessyt jalkoja huolellisesti kuumalla ja kylmällä vedellä jalkakylvyn kanssa, käyttänyt pesuaineita ja suolaa ja rasvoja, olen hinkannut raspilla kovettumat pois ja kynsisaksilla leikannut pahimmat palat, mutta siitä huolimatta ei kestä kuin pari päivää niin asia on taas yhtä paha kuin ennen hoitoa.

Eli siis, kun paljoin jaloin kulkee ja käyttää sandaaleita, niin jalkojen kantapäät ja varpaatkin kuivuu ja kovettuu, niin millähän helpolla tavalla niistä pääsee eroon, ja miten voi ehkäistä?

Eihän nyt sukkia näillä kesähelteillä halua käyttää...

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itselläni on toiminut Locobase niminen voide. Viikossa huomaa kantapäiden parantuneen paljon. Nykyään riittää kun kerran viikossa suihkun/saunan jälkeen voitelee kantapäitä kerran. Voitelun jälkeen kannattaa laittaa sukat päälle.

http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apt...yasalescatalog)
+2

Kommentit (1)

Ps. Raspia en käyttänyt, ei tarvetta. Voidetta kantsii laittaa vasta suihkun tai jalkakylvyn jälkeen,,, - miiu74
http://www.trailerhoodchic.com/2013/08/...s-work.html?m=1

Netissä kiertää ohje jossa tehdään jalkakylpy seos listerine suuvedestä ja muista aineista. Joidenkin mukaan toimii loistavasti. Toisten mielestä ei lainkaan. Mutta joku lääkäri kommentoinut että jos aineita voi suuhun laitaa, ei ole vaarallista liottaa niissä jalkojaan.
Eli jos kaikkea muuta on kokeiltu
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vanha kansa tietää. Tummelia iso purkki ja sitä aamuin illoin ja muovipussit kinttuhin tunniksi. Kysy vaikka lehmiltä konelypsyn jälkeen. :)
0

Kommentoi tätä vastausta

Boreas jalkavoide - vähän väliä. Imeytyy kun hierot levollisesti.
0

Kommentoi tätä vastausta

Olet käyttänyt kaikki mahdolliset keinot, ei jää muuta vaihtoehtoa kuin amputoida jalat. Vitsi, vitsi, mene lääkäriin, vaikka mahtaakohan sekään auttaa?
-1

Kommentoi tätä vastausta