5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Olen tilannut Amazonilta Jenkeistä,Englannista ja Saksasta tuhansilla euroilla tavaraa.Kaikki on toiminut hienosti. Jos tilaat Englannista tai Jenkkilästä,seuraa valuuttakursseja ja tietenkin myös Jenkeistä tilatessasi ,ota selvää tullimääräyksistä.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Galaxy Gio tukee GSM:n 900 ja 1800 MHz taajuusalueita, jotka ovat käytössä sekä Suomessa että Saksassa.

Androideissa ei ole ohjelmallista skandinäppäimistöä välttämättä ollenkaan vaikka ostaisit puhelimen suomesta, mutta sen saa asennettua sinne suoraan Android Marketista.

Jos tilaat Britannian tai Saksan Amazonista, ei tilaukseen tule mitään tullimaksuja tai lisäveroja.

Ainoa asia mikä sinun tulee huomioida ulkomailta puhelinta ostaessa on se, onko puhelin SIM-lukittu vai voiko siinä käyttää minkä tahansa operaattorin SIM-korttia. Kytkyluurin purkaminen onnistuu myös jälkikäteen, mutta se maksaa muutamia kymppejä.
+2

Kommentoi tätä vastausta

"Eli äöå näppäimiä ei välttämättä olisi tekstinsyötössä ilman niitten lataamista android marketista?"

Näitä nappeja on vain harvassa Android-puhelimessa suoraan näppäimistön etusivulla. Skandit on löytyvät kuitenkin erikoismerkkien listalla. Ne saa esiin todella helposti asennettua Marketin Scandinavian Keyboard -ohjelmalla, jonka avulla saa myös suomenkielisen sanakirjan ennakoivalle kirjoitukselle.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ongelma voi lähinnä olla nämä skandit. Ja varmasti valmistaja tulee asiassa vastaan. En usko, että puhelimessa on eroja mihinkään muuhun verrattuna. Mutta ne skandit voit ajaa varmaan googlen apujen kautta.
En oo hankinu, mutta kun kiinasta saisi aika halvalla, vaikka mitä vempelettä, riski on sitten euroissa, jos laite ei miellytä. Ainakin minä oon saanu saksasta ihan kelpo tavaraa.
"Kuka ei riskeeraa, ei koskaan juo shamppanjaa"
0

Kommentoi tätä vastausta

Eli äöå näppäimiä ei välttämättä olisi tekstinsyötössä ilman niitten lataamista android marketista?
0

Kommentoi tätä vastausta