Haluan tietokoneen (HP, käyttis W10) kosketuslevyn pois päältä, käytän usbiin liitettyä hiirtä
0
Kun kosketuslevy on päällä, sitä tulee hipaistua, ja teksti hyppii miten sattuu, enkä voi kirjoittaa normaalisti ja rennosti. KOsketuslevyn saaminen pois päältä onnistui muinoin näppäinkomennolla (myös erillisestä näppäimestä, tässä sitä ei ole), myöhemmin asetuksista (ei enää onnistu sieltäkään W10-päivitysten jälkeen?) olisin tosi kiitollinen euvosta!

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itsellä ainakin saa kosketuslevyn pois: asetukset> hakuun "hiiri", siitä "hiiren asetukset", sitten "hiiren lisäasetukset" sitten "elan" ja siitä "poista käytöstä kun usb-hiiri on kytkettynä"

Löytyykö?
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kysyjä:
Hei kiitos paljon avusta! Tuo vastauksissa ollut "poista käytöstä kun usb-hiiri on kytkettynä" löytyi sittenkin (olen sitä ennenkin käyttänyt, mutta nyt ei sattunut silmään; hiiltyneenä havaintokyky on tavallistakin huonompi :)
Tuo ohjelmakin varmaan olisi käyttökelpoinen, ehkä nopeampi tapa, kun aina ahkerien päivitysten jälkeen pitää hakea asetus uudelleen (sinänsä pieni juttu, mutta ylittää ärsytyskynnyksen joskus sekin). Näppäinkomento olisi vielä parempi, jos sellainen löytyisi, en ole onnistunut tästä (HP Laptop 17-bs0xx) moista löytämään.
0

Kommentoi tätä vastausta

http://www.intowindows.com/3-ways-to-di...pad-in-windows/

Tuolla juttua enkuksi asiasta.

Lyhyesti, sammuttaa kosketushiiri Device Managerista, tai käyttää jotain erillistä ohjelmaa sen sammuttamiseen.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Olisit edes kertonut koneen tarkan mallin ja tyypin jos näppäinkomentoa et löydä.
-2

Kommentoi tätä vastausta