CCleane´rin päivitys vaihtoi googlen YahooN HAKUKONEEKSI. Lataaminenkin keskeytyi kun AVAST ilmoitti uhasta. Yahoota ei näkynyt asennusvaiheessa.
0
Win 10, miten tapan Yahoon? Olin huijaussivustolla, koska suomenkielistä tekstiä
asennusohjeista, ohjelmanpoistosta en nyt näkynyt.
Lisäosana YAHOO ei Firefoxissa näy.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
AdwCleaner poistaa selainkaapparit ja muut ei toivottavat ohjelmat (PUP): http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Suorita ensin Scan ja sen jälkeen Clean, jonka jälkeen kone käynnistyy uudelleen ja suorittaa puhdistuksen.

Ohjelmat tulee aina ladata oman turvallisuuden vuoksi niiden valmistajien sivuilta, esim CCleaner täältä: https://www.piriform.com/ccleaner/download
+5

Kommentoi tätä vastausta

Ilmaisohjelmissa on usein erilaisia lisukkeita, jotka voi jättää pois. Katsoo mitä se tarjoaa asennettavaksi ennen hyväksymistä. Joskus ne löytyy ns. räätälöidyn asennuksen valikosta.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kyllähän Ccleaner on aina tyrkyttänyt oletuksena noita toolbareja ja chromeja lisukkeina jollei niitä ole huomannut ruksata pois asennusvaiheessa, täytyy kyllä myöntää että hyvä ohjelma on viime vuosina huonontunut päivitys päivitykseltä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Perustan väitteeni siihen että olen jo vuosien ajan asentanut ccleanerin jokaiseen kasaamaani tai huoltanaani koneeseen, ja asentaessa piriformin sivulta ladattuna se on aina tarjonnut oletuksena google chromen ja google toolbarin asennusta, jotka nyt taisi vaihtua yahooksi viimeisimpiin versioihin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ccleanerissa ei tällaisia tule mukana jos sen lataa vain luotettavista paikoista!
0

Kommentoi tätä vastausta

^mihinkäs perustat väitteesi?
0

Kommentoi tätä vastausta