Kysy

9 vastausta

 • Yritätkö jonain kiukaana tuota konetta käyttää tai ilman lämmittimenä vai miksi h**vetissä kilowatin virtalähde?

 • Tätä itsekkin ihmettelin. Kortin pitäisi myös olla kovaääninen rasituksessa mutta pelatessa vain pieni hurina kuuluu. Eli voikohan olla että kortti ei toimi kun puolella teholla..?

 • Muita pelejä en vielä ole kokeillut. Asensin koneeseen eilen tuon näytönohjaimen ja ddr3 muistit. Molemmat lisävirtaliittimet laitoin kiinni näyttikseen. Ennen tuota koneessa oli geforce 560ti ja peli toimi about yhtä hyvin kun nyt. Muistit asensin myös oikein emolevyn manuaalin mukaan. Peruasiat tiedän koneista mutta tähän loppuu ymmärrys. Pitääköhän crossfire laittaa esim jostain päälle?

 • juu ei ole kahta näyttistä vaan tuo yksi. geforcen ajurit unohdin poistaa ja laitoin kortin kiinni mutta poistin ne ennenkuin asensin atin ajurit(siis käynnistin koneen uudella kortilla ja geforcen ajurit olivat vielä koneessa mutta heti poistin ne kun pääsin wondowsiin). myöskin emolevyn integroidun näytönohjaimen ajurit poistin ennen atin ajurien asentamista.

 • uutta tietoa! elikkäs latasin msi afterburner ohjelman jonka laitoin päälle ja pistin battlefieldin käyntiin. Noh GPU1 käyttö oli 99% ja GPU2 käyttö 0%. Sama homma muistin käytössä vaan GPU1 toimii...

 • Kyllä mulla kiuas löytyy saunasta. Virtalähteen ja näytönohjaimen kun ilmaseksi sain ja entinen virtalähde oli 650 niin ajattelinpa samalla vaihtaa. Vika muuten oli kuin olikin tuossa catalyst control centterissä löytyvässä crossfire kohdassa mikä piti olla päällä että älysi käyttää molempia grafiikkaprosessoreita.

 • No ei tosiaan, joku on pahasti pielessä. Joku viisaampi saa lähteä arvailemaan missä vika, mutta kyllä tuolla kortilla pitäis ultralla pyöriä ihan nätisti.

 • Mites muiden pelien kanssa? Toimiiko hyvin? Onko kone vasta kasailtu vai onko ollut jo pitkään käytössä?

  En tiedä kuinka hyvin ymmärrät tietokoneiden päälle, mutta onhan näyttiksessä varmasti lisävirtaliittimet kiinni?

 • Tuo Crossfire tarkoittaa useamman näytönohjaimen samanaikaista käyttöä, joten ei liity tähän ongelmaan lainkaan. (Eihän sulla nyt kuitenkaan kahta tuollaista näyttistä ole koneessa kiinni?)

  Tuohan voi olla myös ajuriongelma, eli poistithan varmasti kaiken tuohon edelliseen GeForceen liittyvän koneelta? Joskus on käynyt niin, että näyttiksen vaihdon yhteydessä on jäänyt jotain vanhan näytönohjaimen ajureita koneelle ja sitten ei se uusikaan näyttis ole toiminut kunnolla.

  Jos ajuritkin on ok, niin sitten alkaa multakin ideat näin äkkiseltään loppua:/
  Täytyy odottaa että joku viisaampi tulee vastailemaan, tai sitten siirretään tämä keskustelu tuonne AfterDawnin foorumille, josta se apu varmasti löytyy.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista