Asensin Bluetooth adapterin koneeseeni, ja ilmestyi Bluetooth-pikakuvake työpöydälle, jota ei voi poistaa eikä siirtää pois häiritsemästä. Mitä tehdä?
0
Hiiren right-click ja delete ei siis ole mahdollista. Miten saa kuvakkeen siirrettyä pois työpöydältä häiritsemästä, sillä käytän Bluetoothia vain hyvin harvoin.

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Löytyisiköhän se työpöydän kuvakkeista.

XP: Työpöydän vapaassa kohdassa oikealla napilla ominaisuudet -> Työpöytä -> muokkaa kuvakkeita (muistaakseni luki näin suomenkielisessä versiossa, eng lukee Customize Dekstop, nappi löytyy ok:n yläpuolelta vasemmasta alanurkasta) ja sieltä mitä kuvakkeita haluaa näkyviin.

En mene tästä aivan takuuseen lähteekö tällä bluetooth kuvake pois työpöydältä, koska en ole xp:tä käyttänyt enää vuosiin ja tällä hetkellä koneessani ei ole bluetooth tikkua, muistelisin, että aikoinaan itsekin hetken mietin samaa ongelmaa ennenkuin sain sen pois työpöydältä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

0

Kommentoi tätä vastausta

Pienestä se elämä on sit kiinni! jos raahaaminen roskakoriin ei auta niin anna olla siinä työpöydällä, vai viekö liian ison tila?
0

Kommentoi tätä vastausta

Ehkä käyttäjäoikeutesi eivät riitä kuvakkeen poistamiseen, jos se on asennettu kaikille käyttäjille. Kokeile ajaa resurssienhallintaa pääkäyttäjän oikeuksin ja yritä poistaa kuvake sitä kautta.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kokeile käynnistää tietokone vikatiedostotilassa ja kokeile poistaa tuo sitten.
0

Kommentoi tätä vastausta

ei BT:n asetuksista saisi työpöytä kuvaketta pois?
0

Kommentoi tätä vastausta

Solved: Sain bt-kuvakkeen pois työpöydältä ja liikuteltavaan muotoon tekemällä ohjatun työpöydän järjestämisen. Kiitokset Henkkahhh:lle.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei auta Unlocker, kun painaa kuvakkeessa right-click niin ei voi valita juuri mitään: ominaisuudet, copy, delete yms. on poissa. Kuvake on siis jotenkin kai osana järjestelmää. Uninstall auttaa, mutta en viitsisi joka kerta asentaa ajuria uudestaan kun käyttää bluetoothia.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Se ei ole mikään pikakuvake vaan osa ohjelmaa. Siksi sitä ei voi poistaa. Pikakuvakkeessa on nuoli, bluetooth kuvakkeessa ei.
-1

Kommentoi tätä vastausta