Kysy
 • Ajattelin kokeilla twitteriä, mutta kun katson rekisteröitymissivua, siinä kysytään koko nimeä ja nimimerkkiä. Voiko koko nimen piilottaa fiksusti?

  Ja koska olen ensikertalainen, jotain kivaa vinkkiä twitterin kanssa olisi kiva saada, miten se toimii ja onko jotain tärkeitä asetuksia piilossa? Olen tarkka yksityisyyden suhteen, ja nimenomaan tuo oma nimi huolettaa, nimimerkki on ok minulle.

  Facebookkia en perusta koskaan, mutta twitter voisi olla mielenkiintoinen "sosiaalisen median" kanava minulle...

  tietoturva twitter yksityisyys

3 vastausta

 • Aiemmat ohjeet ovat hyviä. Mikäli oman nimen laittaminen huolettaa kovasti, voithan aina keksiä sen nimen, eli ei sitä omaa oikeaa nimeä ole pakko siihen laittaa.

 • Twitterin ideana on nimenomaan olla omalla nimellä, täysin julkisesti tapahtuva kommunikointitapa. Jos et halua luoda tunnusta sinne, et menetä hirvittävästi mitään, koska voit kuitenkin seurata käyttäjiä heidän omien sivujensa kautta -- kuten sanottua, päivitykset ovat julkisia, aina.

  Twitterin idea on siis aikalailla täysin eri kuin Facebookin tai monen muun palvelun. Useat ihmiset käyttävät sitä erilaisten omiin kiinnostuksenaiheisiin liittyvien verkostojen rakentamiseen, jossa jaetaan itseäkiinnostavia ajatuksia. Itse seuraan pääasiassa suomalaisia verkkojulkaisemiseen liittyviä henkilöitä, paria videoteknologiaan liittyvää henkilöä maailmalta, kourallista startup-kuvioihin liittyviä henkilöitä sekä ihan muutamaa hassua "muuten vain" kiinnostavaa tiliä. Vastaavasti jaan Twitterin kautta lähinnä havaintojani teknologiamaailmasta, AfterDawniin liittyviä uutisia (harvoin) ja joskus jotain huomioitani elämästä yleensäottaen. Kieli, jolla twiittaan, on pääasiassa suomi, vaikka tililläni onkin kourallinen ulkomaisiakin seuraajia. "Kaikkien tietämistä" julkkiksista en taida seurata kuin Tuomas Enbuskea :-)

 • Ite laitoin vaan etunimen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista