Kysy

5 vastausta

 • Suosittelisin CPU:na 4 Gen Intel i5 prossua. (Hinta ero i7 on iso, mutta ei kannata maksaa liikaa jos et yli tonnin konetta osta)

  Hintaan nähden GPU:na olisi järkevin hankkia GTX 670, pyörittää grafiikat hyvin. eikä budjettiin liian kallis

  RAMia kannattaa olla 8GB, mutta unohda ne yli 2000mhz kammat. Neljä gigaa rittäisi, mutta kannattaa pelata varman päälle.

  Kotelon kannattaa valita oman mielen mukaan. Mikä nyt silmäparia miellyttää. Mutta siinäkin kannattaa ola tarkka, että kotelo on hyvin tuuletettu ja ilma tääsee kiertämään.

  Emokin kannattaa valita oman mielen mukaan. Mutta kannattaa valita yli 140€ hintaluokasta. Neljännen generaation prossu tarvitsee Intel LGA1150 pohjaisen emon.

  Virtalähteenä ei riitä 500w. Vähintään kannattaa valita se 600w.

  Kovalevykin valitaan oman tarpeen mukaan. mutta jos nopeutta haluaa, SSD levyt ovat huomattavasti nopeampia.

  HUOM! muista tarkistaa yhteensopivuudet! Esim 4 generaation intel Intel LGA1150 i5 prossut tarvitsevat Intel LGA1150 sarjan emolevyn ja niissä emolevyissä RAMi on yleensä DDR3. Kotelona ehdottomasti ATX, ei mATK. Toivottavasti minusta oli apua.

 • Kannattaa laittaa tämä kysymys tänne: http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/215
  Lue ensin tämä: http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f...ymiseen-942249/

  Keskustelu on tuolla huomattavasti helpompi, koska vastaukset säilyvät aikajärjestyksessä siellä.

 • Ja kannattaa myös katsoa ne viimeisimmät keskutelut, tuolta löytyy tosi monta threadia aiheesta "Tietokone 1000€". Ei ole järkeä ihan joka päivä aloittaa uutta ketjua samasta aiheesta, vaikka tarjoukset verkkokaupoissa elääkin kokoajan:)

 • AMDn am3+ prosessori, 8gb ram, joku halpa am3+ yhteensopiva emolevy, mukavan näkönen kotelo. SSD kovalevyt on supernopeita mutta helvetin kalliita, joten en suosittele. Jos vielä käyttiksen tarvit niin windows 8 pro upgrade. Sillä saa clean installinki. Kato vaan googlesta.

 • Säästä rahas ja osta vaikka tän näkönen komistus pöydälle http://ilmastotieto.files.wordpress.com/2010/03/sdc105531.jpg
  kyl tol pitäis hyväl tuuril css pyörittää jopa 30 fps

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista