Afterdawnin iloinen lössi tietää, mitä kannattaa säätää firefoxin about:config sivusta, jotain kivoja vinkkejä ja pro tip juttuja?
0
Sieltä olen löytänyt mm. lataushuomautuksen poistomahdollisuuden, ei enää pomppaa se ikkuna ärsyttävästi kun lataukset on valmiita, ja lisäksi hiiren rullan nopeutta voi säätää

Jostain olin lukenut että jotain internetyhteyden pipeline ominaisuutta säätämällä voi nopeuttaa huomattavasti yhteyden muodostamista eri nettisivuille, selain ja modeemi muodostaa enemmän yhteyksiä...

jotain tuollaista, kertokaa ja suositelkaa

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Noilla about:configin muokkaamisilla saadaan myös helposti Firefox solmuun. Ainoat järkevät ovat nykyään ainoastaan juurikin nuo pipelining-tweakit, muut kannattaa jättää rauhaan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Muuttamalla network.http.pipelining ja network.http.proxy.pipelining arvot "true" sekä muuttamalla network.http.pipelining.maxrequests arvon lukua suuremmaksi voi saada hieman lisää nopeutta.

Eriasia sitten onko siitä enään nykyaikaisilla yhteyksillä niinkään merkitystä ladataanko sivu 0.01 sekunnissa, vai 0.04 sekunnissa.

Jos lontoo taittuu, niin googlettamalla esim. "firefox about config tweaks" löytyy kyllä paljon muitakin kikkoja.

Esim. http://maketecheasier.com/28-coolest-fi...icks/2008/08/21
0

Kommentoi tätä vastausta